ΥΓΕΙΑ

Το lock down τους έκανε… αγνώριστους!

Το lock down τους έκανε… αγνώριστους!

Πως η καραντίνα επηρέασε την ψυχολογία, την εμφάνιση και… τα μαλλιά εκατοντάδων πολιτών.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά όπως φαίνεται, το πολύμηνο lock down του φετινού χειμώνα δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες για πολλούς συμπολίτες μας, που εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και ασχολήθηκαν με την βελτίωση της υγείας τους. Έτσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που τελικά, επέστρεψαν στην κανονικότητα ανανεωμένοι, με νέο look και πιο πλούσια μαλλιά από ποτέ.

Συγκεκριμένα, μετά τη δημοσιοποίηση της μελέτης Αμερικανών επιστημόνων από τους New York Times, η οποία εστίαζε στο γεγονός πως το άγχος της πανδημίας επηρεάζει καταλυτικά την υγεία των μαλλιών, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών προκειμένου να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση που τους ταλαιπωρεί αλλά και να βελτιώσουν την ψυχολογία τους.

Εκμεταλλευόμενοί τα περιοριστικά μέτρα, τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο αλλά και το καθεστώς τηλεργασίας που τους έδινε τη δυνατότητα να μην πάνε στον φυσικό χώρο εργασίας τους, απευθύνθηκαν σε εξειδικευμένα κέντρα θεραπείας της τριχόπτωσης και προχώρησαν σε δραστικές θεραπείες που άλλαξαν εντυπωσιακά την εμφάνιση τους.

"Ο βρετανός personal trainer και instagrammer, Blair Provan (@pt_provan) πριν και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI. Επιστροφή στην κανονικότητα με νέο look!

Βγήκαν απ’ την καραντίνα με… μαλλιά!

Το NewsBomb.gr - που τον περασμένο Νοέμβριο είχε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο “Βάζουν μαλλιά λόγω lock down” - επισκέφτηκε την DHI, τον μεγαλύτερο ιατρικό οργανισμό για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, και μίλησε με τους ειδικούς στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιοι, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο αριθμός των περιστατικών μεταμόσχευσης μαλλιών αυξήθηκε εντυπωσιακά ενώ το ενδιαφέρον των ασθενών με τριχόπτωση εξακολουθεί να είναι μεγάλο, ακόμη και μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων.

“Είναι γεγονός πως το αποτέλεσμα της σύγχρονης μεταμόσχευσης μαλλιών βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση ενώ έχει ευεργετικές ιδιότητες και στην ψυχολογία αφού ουσιαστικά, τονώνει σημαντικά την αυτοπεποίθηση όσων ταλαιπωρούνται από απώλεια μαλλιών” δηλώνουν τα μέλη της ιατρικής ομάδας του DHI Global Medical Group και αναφέρουν χαρακτηριστικά: “Σε κάποιες περιπτώσεις, η αλλαγή στην εμφάνιση είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός ασθενή μας από το εξωτερικό, που όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει με αεροπλάνο, βρέθηκε προ εκπλήξεως αφού κατά τη διάρκεια του τυπικού ελέγχου στο αεροδρόμιο, η αστυνομία του ζήτησε να αλλάξει τη φωτογραφία στο διαβατήριο καθώς πλέον, είχε περισσότερα μαλλιά και ήταν… άλλος άνθρωπος! Το ίδιο ισχύει και για όσους έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών εν μέσω καραντίνας αφού επέστρεψαν στις εργασίες τους με πολύ περισσότερα μαλλιά από ότι πριν. Και φυσικά, με ανεβασμένη διάθεση!”

photo-2.jpg
Πριν και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή!

Μεταμόσχευση μαλλιών: Μια σύγχρονη θεραπεία που κάνει θαύματα

Σήμερα, η τριχόπτωση μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια χάρη στη σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation.

Η τεχνική DHI είναι η μοναδική που διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο από δημόσια Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και αποτελεί μια state of the art διαδικασία, ιδανική για άντρες αλλά και γυναίκες, σε όποια βαθμίδα τριχόπτωσης και αν ανήκουν.

Ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και με διάρκεια μόλις μερικών ωρών, η προηγμένη μεταμόσχευση μαλλιών του DHI Global Medical Group προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και μάλιστα, δίνει στους ασθενείς τη δυνατότητα να επιστρέψουν στην εργασία τους την επόμενη μέρα μετά τη συνεδρία.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν στο NewsBomb οι ειδικοί της DHI: “Ουσιαστικά πρόκειται για την πιο σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών στον κόσμο. Η διαδικασία της μεταφοράς των μοσχευμάτων, εκτελείται τρίχα προς τρίχα, απευθείας από τη δότρια περιοχή στα σημεία όπου υπάρχει αραίωση. Η μεταμόσχευση μαλλιών DHI πραγματοποιείται από έμπειρους ιατρούς, που έχουν εξειδικευτεί αποκλειστικά στον τομέα της θεραπείας της τριχόπτωσης και φέρουν πιστοποίηση από την London Hair Restoration Training Academy.”

Πότε όμως αρχίζουν να βγαίνουν τα νέα μαλλιά και πόσο καιρό μετά τη συνεδρία ολοκληρώνεται το αποτέλεσμα;

“Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται δυο μήνες μετά την συνεδρία και ολοκληρώνονται στους 12 μήνες. Για αυτό άλλωστε, αρκετοί εργαζόμενοι επιλέγουν τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών. Αυτό συμβαίνει γιατί το καλοκαίρι, έχουν συνήθως περισσότερο ελεύθερο χρόνο ενώ κάποιοι, εκμεταλλεύονται την καλοκαιρινή τους άδεια και προχωρούν στη διαδικασία τις ημέρες που βρίσκονται εκτός εργασίας. Έτσι, όταν επιστρέφουν στις δουλειές τους, έχουν ήδη αρχίσει να φυτρώνουν νέα μαλλιά και φυσικά, κανείς δεν καταλαβαίνει πως έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.”

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνική Direct Hair Implantation είναι εντυπωσιακά και δεν είναι τυχαίο πως σήμερα, η τεχνική της DHI θεωρείται η πιο προηγμένη, παγκοσμίως. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως τα νέα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει πως μεγαλώνουν κανονικά, χτενίζονται κανονικά, κουρεύονται κανονικά και φυσικά, μπορούν να δεχτούν οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν styling ή περιποίησης.

Σήμερα, όσοι κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι υποχρεωμένοι να κουρέψουν τα μαλλιά τους αφού πλέον, υπάρχει και η επιλογή των Unshaven Sessions.

Άλλαξε την εμφάνιση και τη ζωή σου

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών, η αλλαγή στην εμφάνιση είναι εντυπωσιακή. Η διαδικασία είναι τόσο απλή που κατά τη διάρκεια της ο ασθενής μπορεί να δει τηλεόραση, να ακούσει μουσική αλλά και να απολαύσει ένα ελαφρύ γεύμα στο διάλειμμά μεταξύ εξαγωγής και εμφύτευσης των μοσχευμάτων.

Το καινοτόμο Σύστημα Διάγνωσης της Τριχόπτωσης DSA που προηγείται της διαδικασίας, είναι αυτό που καθορίζει το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο που θα ακολουθηθεί.

Μάλιστα, πλέον η διάγνωση προσφέρεται και διαδικτυακά και είναι δωρεάν για όλους μέσω του link: Online Διάγνωση Τριχόπτωσης.

Τριχόπτωση; Υπάρχει λύση!

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 από τον Κωνσταντίνο Γιώτη που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως “ο άνθρωπος που άλλαξε τη σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών”. Σήμερα, ο όμιλος αριθμεί 75 υπερσύγχρονα κέντρα σε όλο τον κόσμο και έχει βοηθήσει περισσότερους από 250.000 άνδρες και γυναίκες με πρόβλημα τριχόπτωσης.

Εδώ και 50 χρόνια, η DHI έχει τους ασθενείς στο επίκεντρο. Αποστολή του ομίλου είναι να συμβάλλει στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που πάσχουν από τριχόπτωση και διαταραχές του τριχωτού. Επενδύοντας στην έρευνα, στην εκπαίδευση και στην καινοτομία, η DHI έχει αναπτύξει μοναδικές πρωτοπόρες υπηρεσίες για τους ασθενείς, θέτοντας παράλληλα νέα, υψηλά στάνταρ ποιότητας και ασφάλειας.

DHI Αθήνας

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30

Νέος Κόσμος

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 9211630

Email: info@dhiglobal.com

Website: www.dhi.gr