ΥΓΕΙΑ

Στο Πειθαρχικό του ΙΣΑ ο Βόβολης για τη διοργάνωση συγκεντρώσεων κατά των εμβολιασμών

Βόβολης
Ο Φαίδων Βόβολης στη συγκέντρωση της 14ης Ιουλίου 2021, στην Αθήνα
INTIME NEWS

Εξηγήσεις στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) κλήθηκε να δώσει ο γιατρός Φαίδων Βόβολης, την Τρίτη (21/09/2021). 

Ο Φαίδων Βόβολης εμφανίζεται ως διοργανωτής συγκέντρωσης κατά των εμβολιασμών για τον κορονοϊό τον περασμένο Ιούλιο, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ είχε προχωρήσει και σε σειρά παρεμβάσεων κατά των μέτρων για την πανδημία.

Ο γιατρός αντιμετωπίζει το ερώτημα της διαγραφής από τον ΙΣΑ. Η απόφαση του Πειθαρχικού αναμένεται το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να επικυρωθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ), σε περίπτωση που αποφασιστεί η διαγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες οι καθηγητές Νίκος Σύψας, Γκίγκας Μαγιορκίνης και Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πειθαρχικού, ομάδα αντιεμβολιαστών συγκεντρώθηκε έξω από το κτήριο φωνάζοντας συνθήματα προς υποστήριξη του κ. Βόβολη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, είχε προαναγγείλει πειθαρχικές διαδικασίες για τους γιατρούς μέλη του Συλλόγου, που εκφράζουν αντιεπιστημονικές απόψεις κατά του εμβολιασμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο: Σήκωσαν όπλα οι Τούρκοι – «Έπεσε ξύλο» από τα ελληνικά μαχητικά

Ώρες αγωνίας στην Πάτρα: Στις 12 θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον 6χρονο Φώτη οι γιατροί

GNTM 4: «Τρελάθηκε» ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα» (vid)