ΥΓΕΙΑ

38ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας - Οι εξελίξεις στην πρόληψη των καρδιαγγειακών

Παύλος Τούτουζας
Θα εκφωνηθεί ομιλία στη μνήμη του καθηγητή Καρδιολογίας Παύλου Τούτουζα
EUROKINISSI

Στις 20 - 22 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του 38ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας. 

Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Α΄Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του, θα πραγματοποιηθούν 19 συνεδρίες και διαλέξεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων καρδιολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά τις οποίες θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα πιο σύγχρονα θέματα σε ό,τι αφορά στην πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων σήμερα.

Στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί ομιλία: «Εις μνήμην Παύλου Τούτουζα», εμπνευστή του Συνεδρίου, με τη συμμετοχή του διεθνούς φήμης ομογενούς Καθηγητή George Dangas, από τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Σκοπός τους συνεδρίου είναι να διασφαλίσει στους συμμετέχοντες έγκυρη ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και απευθύνεται τόσο σε ειδικευμένους όσο και σε ειδικευόμενους καρδιολόγους, παθολόγους, νοσηλευτές και φοιτητές.

Διαβάστε επίσης:

Αιφνίδιος θάνατος: Πότε αυξάνει κατακόρυφα ο κίνδυνος στα παιδιά

Αιφνίδιοι θάνατοι: Σε σχολεία και αθλητικούς χώρους η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Έρευνα Newsbomb.gr: Ο απινιδωτής σώζει ζωές στα γήπεδα, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτός