ΥΓΕΙΑ

Πασχαλινά αβγά: Μέχρι πότε είναι ασφαλές να τα φάτε

Πασχαλινά αβγά: Μέχρι πότε είναι ασφαλές να τα φάτε

Αυτές τις ημέρες τα πασχαλινά αβγά έχουν την τιμητική τους.

Το τσούγκρισμα είναι παραδοσιακό μέρος στο γεύμα τόσο μετά την Ανάσταση το Μ. Σάββατο, όσο και στο μεγάλο πασχαλινό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα.

Πρέπει, όμως, να προσέχετε πάντοτε την κατανάλωση των αβγών, αφού μπορεί να περιέχουν σαλμονέλα στην ωμή τους μορφή, ενώ ακόμα και όταν είναι καλά βρασμένα (όπως τα πασχαλινά αβγά) πρέπει να μην υπερβαίνετε την χρονική διάρκεια που πρέπει να τα καταναλώσετε.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr