Συνεργασία ΚΕΔΕ - ΚΕΕΛΠΝΟ για την προστασία της Δημόσιας Υγείας

Newsroom Newsroom

Συνεργασία ΚΕΔΕ - ΚΕΕΛΠΝΟ για την προστασία της Δημόσιας Υγείας

Σε παρεμβάσεις και ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενημέρωση και την πρόληψη εποχικών νοσημάτων όπως είναι η γρίπη, αλλά και για θέματα που σχετίζονται με τη διασφάλιση της υγείας των προσφύγων – μεταναστών, προχωρά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τη συνεργασία των δύο φορέων εγκαινίασαν σήμερα (16/01/2016) ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ευχαρίστησε τον κ. Ρόζενμπεργκ για τη «σημαντική ένωση δυνάμεων» και επισήμανε πως «στόχος είναι, μέσω αυτής της συνεργασίας, να βρεθούμε για μια ακόμη φορά κοντά στην κοινωνία, με σωστή και εποικοδομητική ενημέρωση στον τομέα της πρόληψης της υγείας ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν υπεύθυνα και έγκαιρα τις προκλήσεις για τη δημόσια υγεία. Η χώρα μας, λόγω και του έντονου μεταναστευτικού φαινομένου, μας χρειάζεται όλους. Κυρίως χρειάζεται όλες αυτές τις δυνάμεις που έχουν την εμπειρία άμεσα και αποτελεσματικά να κινητοποιήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η υγεία των πολιτών. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες με όσα μέσα διαθέτουμε, καθώς αποτελεί προτεραιότητα μας η προάσπιση του αγαθού της υγείας το οποίο είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved