ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Το πάρτι τώρα αρχίζει

Το πάρτι τώρα αρχίζει

Σάββατο πρωί οι διάφοροι ηλίθιοι και αγράμματοι του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» (ποιού απ’ όλα ρε σύντροφοι;) πανηγύρισαν ότι τελείωσε η Χρυσή Αυγή, Μιχαλολιάκος και ΣΙΑ εξαφανίστηκαν μέσα σε μία νύχτα και άλλες τέτοιες ανοησίες.

Γιατί οι άσχετοι θεώρησαν τη σύλληψη όλων αυτών των τεράτων του φασισμού ότι σημαίνει και καταδίκη και εγκλεισμό τους για πολλά χρόνια στις φυλακές.

Τετάρτη πρωί, χθες, με το που αφέθηκαν ελεύθεροι οι Κασιδιάρηδες προκλήθηκε μια φρενίτιδα ενθουσιασμού στους χρυσαυγίτες γιατί νόμισα ( άλλοι ηλίθιοι αυτοί) ότι τα παλικάρια τους αθωώθηκαν και επιστρέφουν λευκές περιστέρες στην κοινωνία και στη Βουλή.

Φυσικά τίποτε από τα δύο δεν συμβαίνει. Ούτε καταδικάστηκαν ούτε αθωώθηκαν γιατί ουσιαστικά σε επίπεδο αστυνομικής και δικαστικής έρευνας τώρα αρχίζει το πάρτι. Οι πληροφορίες μου είναι ότι στο προανακριτικό υλικό τις επόμενες μέρες θα προστεθούν συντριπτικά νέα στοιχεία και για τη δολοφονία Φύσσα και για την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας.

Πάντως το «τρίο στούτζες» (Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος) μόλις τους ξαμόλησαν χθες από το γραφείο του ανακριτή και μόλις του έβγαλαν τις χειροπέδες έδειξαν σε όλο του το μεγαλείο το απεχθές πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Αλητεία, τραμπουκισμοί, απειλές, βρισιές, μαγκιές του κ… και φυσικά κυνηγητό των δημοσιογράφων.

Δεν ξέρω τι τους έχουν συμβουλεύσει οι δικηγόροι τους αλλά χθες το πρωί αν ένας δημοσιογράφος ή κάμεραμαν από αυτούς που χτύπησε ή έβρισε ή απείλησε το «τρίο στούτζες» κατέθετε μήνυση στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, αμέσως θα τους συνελάμβαναν, θα τους πήγαιναν στο αυτόφωρο και μετά κατευθείαν στον Κορυδαλλό γιατί θα είχαν παραβιάσει έναν από τους όρους της μη προφυλάκισής τους, που είναι «μη επανάληψη οποιαδήποτε μορφής εγκληματικής ενέργειας».