ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα

Ετοιμαστείτε για τρομερές αποκαλύψεις που θα κλονίσουν συθέμελα όλο το πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο, στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για τα τεράστια σκάνδαλα με τις μίζες στους εξοπλισμούς και τα «θαλασσοδάνεια» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Και στις δύο περιπτώσεις το φράγμα της σιωπής των ενόχων έσπασε και τώρα άρχισε το ξήλωμα του πουλόβερ. Η άποψη πλέον που επικρατεί μεταξύ των πρωταγωνιστών και των δύο υποθέσεων είναι «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».

Δηλαδή ούτε ο κ. Φιλιππίδης ούτε ο κ. Γριβέας του ΤΤ είναι διατεθειμένοι να πάνε σαν πρόβατα για σφαγή, όταν θα βρεθούν μπροστά σε ανακριτή και εισαγγελέα. Θα πάρουν πολλούς μαζί τους, ξεκινώντας από την κορυφή του τραπεζικού συστήματος και περνώντας σε πολιτικά πρόσωπα και πανίσχυρους κρατικούς παράγοντες, όπως διαρρέεται από τους ίδιους.

Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και στις αποκαλύψεις του οχετού με τα εξοπλιστικά προγράμματα και τις απίστευτες μίζες που έβαλαν στην τσέπη τους 30-40 άτομα.

Όταν αρχίσει η κλήτευση στον εισαγγελέα ανώτατων απόστρατων αξιωματικών, που μετείχαν σε επιτροπές αγοράς όπλων επί υπουργίας στο Εθνικής Άμυνας Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου και Σπηλιωτόπουλου, θα αποκαλύψουν ποιοι πολιτικοί και ποιοι κυβερνητικοί παράγοντες τους πίεζαν και τους εκβίαζαν, τους ανώτατους αξιωματικούς των επιτροπών, με αποστρατεύσεις και λοιπά, προκειμένου να βάλουν την υπογραφή τους σε προτάσεις αγοράς όπλων και οπλικών συστημάτων, που δεν χρειαζόταν ο ελληνικός στρατός, αλλά που θα έβαζε μίζες πολλών εκατομμυρίων στις τσέπες πολιτικών, μεσαζόντων και επιχειρηματικών.

Ζούμε και θα ζήσουμε έναν Ιανουάριο, που θα χυθεί πολύ αίμα και θα σοκάρει την ελληνική κοινωνία γιατί «τα λεφτά είναι πολλά Άρη μου».