ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ντροπή

Ντροπή

Βλέπω κάποια κόμματα και κάποιους υποψήφιους να σέρνονται στα πόδια των νεοναζί, για να αρπάξουν τις ψήφους τους την Κυριακή για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και αηδιάζω.


Ποιος να το 'λεγε ότι θα κάναμε τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο ρυθμιστές για την επιλογή των ανθρώπων, που θα φροντίσουν αύριο την καθημερινότητά μας.

Αίσχος. Ντροπή. Τους βλέπω αυτούς τους μικρούς και μοιραίους πολιτικάντηδες να χαϊδεύουν τα αυτιά των φασιστών απανταχού της χώρας και μου 'ρχεται να ξεράσω. Πάνω στα μούτρα τους.

Η απόλυτη ξεφτίλα. Και ύστερα τους βλέπουμε να τους βγάζουν κάποιοι στην τηλεόραση. Και ακούμε τις εμετικές προσκλήσεις τους προς τους νεοναζί, να τους ψηφίσουν.

Φυσικά και δεν χρειαζόμαστε κ. Δούρου βιογραφικό από τους ψηφοφόρους. Αλλά ας μην κάνουμε με τις προσκλήσεις και τις εκκλήσεις μας να επαίρεται ο Κασιδιάρης, ότι αυτός και οι όμοιοι του θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.

Φυσικά, όλα αυτά θα τα βρούμε και τα βρούνε μπροστά τους.

Έτσι μπράβο, υποψήφιε μικρογιαλούρε. Δώσε αέρα στα πανιά των νεοναζί να γίνουν ρυθμιστές των εκλογών της Κυριακής. Τροφοδοτήστε το τέρας, που αύριο θα έρθει και θα σας ζητήσει την πληρωμή για τις υπηρεσίες (ψήφους) που προσέφεραν.

Άι σιχτίρ τελικά...