Όλοι δουλεύουν για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Κομμάτια και θρύψαλα έγινε η ΔΗΜΑΡ μετά την αποχώρηση Λυκούδη. Σπασμένο στα δύο το ΠΑΣΟΚ μεταξύ Βενιζελικών και Παπανδρεϊκών.
Όλοι δουλεύουν για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ


Το ΚΚΕ στον ίδιο πάντα δρόμο θεατές, χωρίς αλλαγές, χωρίς φρεσκάρισμα ιδεών, χωρίς νέα πρόσωπα. Οι Καμμένοι όμορφα καίγονται –ψεκασμένοι ή όχι, το Ποτάμι έχει γίνει ρυάκι και ίσως χωράει ήδη στο γνωστό σακίδιο του αρχηγού του. Οι Χρυσαυγίτες παραμένουν με τη σφραγίδα της υπό κρίση εγκληματικής οργάνωσης και έχουν τρομάξει με τους τραμπουκισμούς των στελεχών τους τούς μη ακραίους εθνικιστές οπαδούς τους και οι Ελιές και οι χουρμάδες σαπίζουν στο κοφίνι της αδιαφορίας.

Με λίγα λόγια, όλοι κάνουν ό,τι μπορούν και όλοι δουλεύουν για το δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά τα όνειρα και οι αλλεπάλληλες προσπάθειες για τη δημιουργία ενός μεγάλου πολιτικού φορέα στον κεντροαριστερό χώρο αποδείχτηκαν όνειρα θερινής νύχτας και οι δύο μονομάχοι των προσεχών εκλογών, Σαμαράς και Τσίπρας, τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, καθώς γύρω τους κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί μαραίνονται καθημερινά.

Ό,τι χειρότερο για τον τόπο δηλαδή. Γιατί ένα πολιτικό τοπίο που στραγγαλίζεται στον διπολισμό και στο κυνήγι της πολυθρόνας της εξουσίας, από δύο ηγέτες που ούτε καν περνάει από το μυαλό τους να συνεργαστούν για το εθνικό συμφέρον, ένας πολιτικός χώρος που θυμίζει κρανίου τόπο δεν οδηγεί πουθενά και κυρίως δημιουργεί τον κίνδυνο μίας παρατεταμένης ακυβερνησίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή