ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Nein (όχι) και εμείς στα γερμανικά προϊόντα

Nein (όχι) και εμείς στα γερμανικά προϊόντα

Η γερμανική «πατσαβούρα» Bild, η πιο αναξιόπιστη εφημερίδα της Γερμανίας με τη μεγαλύτερη όμως κυκλοφορία, 2,5 εκατομμύρια φύλλα καθημερινά, είναι το πρώτο βιολί του Σόιμπλε, του γεμάτου μίσους για την Ελλάδα και το λαό της Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Σε μία απόλυτη συμφωνία μεταξύ τους έχουν στήσει το χορό των διαβόλων για τη χώρα μας στη Γερμανία.

Αυτή η γερμανική «πατσαβούρα» από τότε που ξέσπασε η κρίση στην Ελλάδα άρχισε έναν ελεεινό πόλεμο κατά της χώρας μας με πρωτοσέλιδα μίας δημοσιογραφίας της αλητείας που θέλει να εξευτελίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ακριβώς στον ίδιο ανθελληνικό δρόμο και ο χολερικός Σόιμπλε που αργά χθες, Πέμπτη (26/02) απέκλεισε κατηγορηματικά την εκταμίευση δανειακών δόσεων στην Ελλάδα εάν δεν γίνει προηγουμένως αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, προειδοποιώντας για ακύρωση της νέας συμφωνίας με τους εταίρους της ανά πάσα στιγμή στην περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

Δηλαδή «κρεμάστε την Ελλάδα στην αγχόνη για 2-3 δισ. ευρώ που χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να μην πτωχεύσει».

Πώς μπορούμε να αντισταθούμε μπροστά σε αυτή την ανίερη επίθεση γιατί μας βρήκαν αδύναμους; Πώς μπορούμε να τους πονέσουμε έστω και λίγο;
Μόνο αν πούμε και εμείς nein εδώ και τώρα σε ότι γερμανικό προϊόν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Ένα μήνα μόνο να σταματήσουμε να αγοράζουμε οτιδήποτε έρχεται από τη Γερμανία, τότε θα δούμε πώς θα μαζευτούν αμέσως όλοι αυτοί οι δαίμονες για την Ελλάδα στο Βερολίνο.

Σχετικές ειδήσεις