ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο πράκτορας της ΕΥΠ και οι καταγγελίες για παρεμπόριο με τις Schengen Visa

Ο πράκτορας της ΕΥΠ και οι καταγγελίες για παρεμπόριο με τις Schengen Visa

Ποια κυκλώματα θησαυρίζουν από τη διακίνηση προσφύγων και μεταναστών; - Τι γνωρίζει η επίσημη ελληνική πολιτεία και οι μυστικές υπηρεσίες; «Απίστευτες» καταγγελίες σε μια Ελλάδα που παραπαίει και κρύβει τα προβλήματα κάτω από το... χαλί.

ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

Κάτι σάπιο υπάρχει στο... βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Οι καταγγελίες για βρώμικα παιχνίδια και για παρεμπόριο καρτών Schengen Visa, οργιάζουν εν μέσω έξαρσης του προσφυγικού προβλήματος και στην κυβέρνηση... σφυρίζουν αδιάφορα.

Το μέγαρο Μαξίμου οφείλει να δώσει σαφείς απαντήσεις αν ισχύουν ή όχι οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω διαδικτύου, από πρώην πράκτορες της ΕΥΠ, ότι στην Τουρκία έχει στηθεί ένα ολόκληρο δίκτυο εμπορίας καρτών visa με λαθροδιακινητές.

Η παρακάτω καταγγελία του κ. Μανώλη Χατζησάββα, είναι πολλή σοβαρή για να μείνει αναπάντητη.

Την παραθέτουμε όπως την αλιεύσαμε στο ίντερνετ:

Ε.Υ.Π. η «Αποκάλυψης» Του Μυστικού Πράκτορα Της ΕΥΠ by ANTI300

Ο κ. Χατζησάββας ισχυρίζεται ότι είναι πρώην πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας πληροφοριών καταγγέλλει ότι πίσω από τις καραβιές με τους μετανάστες που έρχονται μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα, ζει και βασιλεύει ένα πολύ βρώμικο κύκλωμα που κερδίζει εκατομμύρια από τη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων.

Όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλων, για το θέμα έχουν ενημερωθεί με στοιχεία, τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κάτι που φαίνεται και από τα αποσπάσματα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που παρουσιάζει ο κ. Χατζησάββας.

Για το θέμα φαίνεται πώς έχουν ενημερωθεί τόσο ο κ. Παναγιώτης Νικολούδης, όσο και ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αλλά και ο διοικητής της ΕΥΠ.

Πάραυτα, δεν έχει γίνει απόλύτως τίποτα.

Τα ερωτήματα είναι καυτά:

-Ποιο είναι το «γραφείο» Kosmos στην Κωνσταντινούπολη;

-Ποιος είναι ο ρόλος των προξενικών αρχών και της ελληνικής πρεσβείας στην Τουρκία;

-Ποιος ο αριθμός των Schengen Visa που εμπορεύθηκαν μέχρι σήμερα οι επιτήδειοι, ποιους «εξυπηρέτησαν» πως, πόσοι, ποιοι και που μοιράστηκαν και επενδύθηκαν τα χρήματα;

Τόσο οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, όσο και οι υπουργοί που ενημερώθηκαν είναι «εκτεθειμένοι» πολιτικά και οφείλουν είτε να διαψεύσουν, είτε να επιβεβαιώσουν τόσο σοβαρές καταγγελλίες που άπτονται Εθνικών συμφερόντων.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, αν ευσταθούν οι καταγγελίες του κ. Χατζησάββα, είναι διπλά εκτεθειμένοι αφού φαίνεται από τα μηνύματα να του απαντούν!!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Καμμένος που φαίνεται να απαντά στον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ με συνωμοτικές διαδικασίες.

Περιμένουμε εναγωνίως κάποια απάντηση...

Σχετικές ειδήσεις