Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Πολιτική εξομολόγηση της Nτόρας Mπακογιάννη στο newsbomb.gr

Newsbomb

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» στη webtv του newsbomb.gr

Θετική στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση κρατήσει την Ελλάδα εντός του ευρώ δηλώνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την αλλαγή των μέτρων που έχουν επιβάλει οι δανειστές.

Σε αποκλειστική συνέντευξή στον Κώστα Χαρδαβέλλα που θα προβληθεί απόψε 9 μ.μ. στη web tv του Newsbomb.gr., η κ. Μπακογιάννη περιγράφει την εικόνα της Βουλής και της όποιας κυβέρνησης της 7ης Μάη και αποκαλύπτει τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε ζητήματα που θα καθορίσουν την ψήφο του ελληνικού λαού όπως:

* Τιμωρία των ενόχων και επιστροφή των κλεμμένων
*Αρχή των όποιων προστατευτικών νόμων για τους πολιτικούς
* Ποια τερατώδη ψέματα λένε οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων σήμερα στον ελληνικό λαό.

Καλεσμένοι στο στούντιο, η κ. Σίσσυ Αλιγιζάκη, υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθηνών με το ΛΑΟΣ, ο κ. Μανώλης Αγγελάκας, υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ, ο κ. Γιάννης Πανούσης, υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ στην Α’ Αθηνών, ο κ. Γιάννης Μαμουζέλος, υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών, ο κ. Σεραφείμ Σεφεριάδης, καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο Πάντειο, ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο κ. Ζαχαρίας Λουδάρος, Γενικός Διευθυντής Spin Commynication.

Μέσω skype παρεμβαίνουν ο κ. Γιάννης Δαραβίγκας, υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στην Α’ Αθηνών και ο κ. Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Χάρης Λαζαρόπουλος σε συνεχή επαφή με το κοινό μεταφέρει ερωτήματα και παρεμβάσεις των θεατών στη ζωντανή συζήτηση.