ΑΠΟΨΕΙΣ

Πού ήταν οι επαγγελματίες ανθρωπιστές τόσα χρόνια;

Πού ήταν οι επαγγελματίες ανθρωπιστές τόσα χρόνια;
INTIME NEWS

Το μεταναστευτικό εξελίσσεται σε δυσεπίλυτο γρίφο για την ελληνική κυβέρνηση η οποία αναζητά τρόπους εφαρμογής, ή μάλλον αποτελεσματικής εφαρμογής ενός στόχου που για να επιτευχθεί έχουν δοκιμαστεί αρκετά σχέδια μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα βλέπουμε μία απίστευτη σπέκουλα γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο όχι μόνο επηρεάζει αρνητικά τις χιλιάδες ψυχές που θέλουν απλώς να περάσουν από την Ελλάδα και να φύγουν αλλά και τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες. Επιτήδειοι κάθε απόχρωσης φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια με μόνο σκοπό το ίδιον όφελος.

Δεκάδες ΜΚΟ λυμαίνονταν εδώ και χρόνια το ευρωπαϊκό χρήμα με τις κυβερνήσεις, ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ να έχει δώσει λευκή επιταγή σε αυτές τις οργανώσεις οι οποίες με την αρωγή των «δικών μας αριστερών παιδιών» πουλούσαν αλληλεγγύη για τα μάτια την ώρα που σέρβιραν φαγητό που δεν έτρωγαν ούτε οι θανατοποινίτες τον Μεσαίωνα. Μιλάμε για την πλήρη αποτυχία του κράτους το οποίο έδωσε τα κλειδιά του πιο σημαντικού προβλήματος σε σκιώδη σχήματα αγνώστου προελεύσεως και στόχων.

Και τι να πρωτοθυμηθώ. Τις καταγγελίες για αλισβερίσι με τους Τούρκους λαθροδιακινητές; Τα εκατομμύρια που έκαναν φτερά; Το ότι η Ελλάδα ήταν η πιο ακριβή χώρα στο ανά μετανάστη κόστος στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ο κατάλογος μακρύς…

Την ίδια ώρα το παρακράτος που είχε στηθεί, έβλεπες να το στηρίζουν παιδιά δήθεν δημοκρατικών αντιλήψεων με κράνη και κοντάρια τα οποία εφάρμοζαν την ελευθερία σκέψης και ιδεών δια της βίας όποτε χρειαστεί, αφού ακροαριστεροί αλληλέγγυοι και εργαζόμενοι των ΜΚΟ ήταν σε πολλές περιπτώσεις χέρι-χέρι. Το απέδειξαν περίτρανα οι… νυχτερινές περιπολίες στην Μυτιλήνη των κρανοφόρων με τα κόκκινα στειλιάρια την επομένη των επεισοδίων με τους μετανάστες.

Τέτοιοι τύποι είναι αυτοί που γαλουχήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια με την ανοχή του κράτους το οποίο έπεφτε κάθε φορά θύμα της δήθεν ανθρωπιστικής ρητορικής, όταν αυτοί που την επικαλούνταν ως υποστηρικτές μεταναστών, προσφύγων, τρομοκρατών απεργών πείνας κ.α. ήθελαν απεγνωσμένα έναν νεκρό προκειμένου να εκβιάσουν την πολιτική τους ύπαρξη.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Ένα σήμερα το οποίο θέλει τον Ταγίπ Ερντογάν να μας ρίχνει καραβιές ψυχών και την Ελλάδα να είναι για άλλη μία φορά έρμαιο των μειοψηφιών. Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί οι αλληλέγγυοι που δήθεν εχθρεύονται κάθε προσπάθεια να αλλάξει το χάος στο μεταναστευτικό, πού ήταν τα προηγούμενα χρόνια όταν με την ανοχή του κράτους όλοι οι μετανάστες/πρόσφυγες έβλεπαν τις αιτήσεις τους να παίρνουν αδικαιολόγητες αναβολές με συνέπεια να καταλήγουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδ;

Πού ήταν όταν γκετοποιούνταν και οι εκάστοτε εθνοτική ομάδα κατέσφαζε την άλλη; Πού ήταν όταν εξαφανίζονταν γυναίκες και ασυνόδευτα παιδιά που στο τέλος κατέληγαν εγκλωβισμένα στε κυκλώματα παράνομης πορνείας;

Αλά καρτ ευαισθησία;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή! Οι ΗΠΑ στηρίζουν την Τουρκία: Κοινό μέτωπο κατά Πούτιν - Άσαντ – Έξαλλος ο Τσάρος

Σχετικές ειδήσεις