ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ακρίβεια καλπάζει και δεν μιλάει κανείς: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σφυρίζουν αδιάφορα

Η ακρίβεια καλπάζει και δεν μιλάει κανείς: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σφυρίζουν αδιάφορα

Ακρίβεια: Οι λαλίστατοι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ, έχουν πιεί το αμίλητο νέρο και δε λένε κουβέντα για τις αδικαιολογητες αυξήσεις σε πρώτες ύλες και προϊόντα. Κατά περίεργο τρόπο, «εξαφανισμένοι» είναι και οι «οργισμένοι επαναστάτες» της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης...

Αν νομίζετε ότι ο λαός ενδιαφέρεται γιατί δεν έγινε υπουργός ο Αποστολάκης ή γιατί έφυγε στεναχωρημένος ο Χρυσοχοΐδης από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα.

Αν κάποιοι πιστεύετε ότι ο λαός προβληματίζεται για τις αναρτήσεις του Γιάννη Καλλιάνου ή καίγεται για το αν θα κάνει το εμβόλιο ο Παύλος Πολάκης, προφανώς είστε εκτός πραγματικότητας.

Ο κόσμος καίγεται όταν ακούει ότι θα πρέπει να πληρώσει 50% παραπάνω το ρεύμα, το ψωμί, τον καφέ και τα προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Και το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο όταν ακούει τους αρμόδιους υπουργούς να ομολογούν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν το κύμα της ακρίβειας και απλά θα πρέπει να ψάχνουμε για... καλύτερες τιμές!

Τα ίδια βεβαίως έλεγαν και άλλοι υπουργοί στο παρελθόν που μας έλεγαν να κάνουμε έρευνα αγοράς στο παρατηρητήριο τιμών και τελικά δεν βρήκαν ούτε την ψήφο τους στις κάλπες.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και η παντελής αδιαφορία σύσσωμης της αντιπολίτευσης επί του καυτού ζητήματος των αυξήσεων. Δεν ασχολείται απολύτως κανείς με το θέμα, παρά το γεγονός ότι όλα τα κόμματα καθημερινά βγάζουν δεκάδες ανακοινώσεις για άσχετα και πολλές φορές αστεία θέματα.

Προφανώς κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα πιστεύουν ότι ένας λαός που βγήκε μετά απο 10 χρόνια μνημονίων και ζει δυο χρόνια με επιδόματα λόγω κορονοϊού και με μισθό των 680 ευρώ μικτά, μπορεί να πληρώσει επιπλέον 20% συνολική επιβάρυνση στο κόστος ζωής.

Προφανώς κάποιοι από τους εθνοπατέρες έχουν την εντύπωση ότι ο λαός τους ψήφισε για να κάνουν τους σχολιαστές στο Twitter και στο tik tok.

Θα σας το πω ήρεμα για να μην σας τρομάξω: Έχει να πέσει μαύρο στις επόμενες εκλογές!!!

Θα φάτε καλά και οι από εδώ και οι από εκεί. Δαγκωτό θα πέφτει το μαύρο.

Ήρεμα το λέω...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό και Αττική Οδό - Μποτιλιάρισμα και στο κέντρο της Αθήνας

«Για τη γυναίκα μου»: Έμπλεξε άσχημα ο Πέτρος Φιλιππίδης...

Mad Clip: Σήμερα η κηδεία του τράπερ - Θα μεταδοθεί live από YouTube