ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ: Άγριος καβγάς Άδωνι με δημοσιογράφο για τους νεκρούς

Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ: Άγριος καβγάς Άδωνι με δημοσιογράφο για τους νεκρούς

Άγρια αντιπαράθεση ξέσπασε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Ανάπτυξης παρουσίασε στον ΣΚΑΪ στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα έχει πολύ λιγότερους θανάτους συγκριτικά με άλλες χώρες της ΕΕ.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος άσκησε κριτική στον κ. Γεωργιάδη για το ότι ο ίδιος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την διαχείριση της πανδημίας από την Ελλάδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τότε, εξερράγη λέγοντας πως «φυσικά θα πανηγυρίζω που η Ελλάδα είναι καλύτερη από τους άλλους. Είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο και την Ελβετία δεν δέχομαι να κάνετε πτωματολογία». «Σώσαμε ανθρώπους, κύριε και εμείς πονάμε για τους ανθρώπους που πεθαίνουν», είπε ο κ. Γεωργιάδης ενώ συνέχισε λέγοντας πως «η Ελλάδα μας τα πηγαίνει καλύτερα».

Από πλευράς του ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου είπε στον κ. Γεωργιάδη πως «δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζετε με 120 νεκρούς καθημερινά, νομίζω πως είναι λάθος αυτό που κάνετε» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις - Πώς θα ανοίξουν εστίαση, σχολεία, λιανεμπόριο