ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με ήπια συμπτώματα ο Κ.Καραμανλής που είναι θετικός στον κορονοϊό - Ο διάλογος με τον Μητσοτάκη

Με ήπια συμπτώματα ο Κ.Καραμανλής που είναι θετικός στον κορονοϊό - Ο διάλογος με τον Μητσοτάκη
Ήπια συμπτώματα έχει ο Υπουργός.
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος υπεβλήθη σε τεστ χθες καθώς ένιωσε αδιαθεσία.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, βρέθηκε χθες θετικός στον κορονοϊό. Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, είχε γνωστοποιήσει ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης ένιωσε αδιαθεσία και αποφάσισε να επιστρέψει στο γραφείο του και να κάνει rapid test. Αν και είχε κάνει ένα πρώτο το προηγούμενο βράδυ, το χθεσινό βγήκε θετικό, έτσι αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα.

Σήμερα κατά τη σύσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός είχε ένα σύντομο διάλογο μαζί του για την πορεία της υγείας του. Ο κ. Καραμανλής έχει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε απομόνωση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να ευχηθούμε περαστικά στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών. Τον βλέπω. Περαστικά κύριε Υπουργέ. Φαντάζομαι ότι είστε σε καλή διάθεση, χαίρετε άκρας υγείας αν εξαιρέσετε τη διάγνωση, ή όχι;

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Ναι, ναι, με λίγο πονοκέφαλο, αλλά σαν μικρή ίωση.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολύ ωραία.

Το μήνυμά του στο Twitter

«Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφείο μου και αμέσως έκανα νέο rapid test το οποίο βγήκε θετικό» έγραψε χθες ο κ. Καραμανλής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Τραγικός θάνατος για 33χρονη στο Βέλγιο: Έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία