ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κασσελάκης: Τι έφαγε στη ψαροταβέρνα μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους - Άφησε μεγάλο φιλοδώρημα

Κασσελάκης: Τι έφαγε στη ψαροταβέρνα μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους - Άφησε μεγάλο φιλοδώρημα
Glomex

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην ψαροταβέρνα - Τι είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Μία ψαροταβέρνα επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την παρέλαση που έκανε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Θήβας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην ψαροταβέρνα μαζί με τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους. Πρόκειται για ταβέρνα που βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Βασιλείου Καπαρελίου, μια ώρα έξω από την Θήβα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο κ. Κασσελάκης με την παρέα του έφαγαν σκορδαλιά και άλλα ψαρικά, ήταν θερμός με τον κόσμο και μάλιστα είχε πολλά κεράσματα από τους πελάτες.

Στη συνέχεια έκανε βόλτα στο λιμάνι και μίλησε με κόσμο, έπαιξε ποδόσφαιρο με παιδιά, βοήθησε εθελοντικά να καθαριστεί η ακτή.

Όσον αφορά το φιλοδώρημα, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ανέφερε ότι αυτό ξεπερνούσε την αξία του γεύματος ενώ πρόσθεσε ότι πλήρωσε με μετρητά.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης και όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση, πήραν τιμητική έξοδο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και να συνομιλεί με πολίτες που βρέθηκαν την ίδια ώρα στην ψαροταβέρνα.

Ο Σ. Κασσελάκης σε πέντε ημέρες, ανήμερα των γενεθλίων του (29/3) θα ορκιστεί και παράλληλα θα λήξει και η θητεία του στον ελληνικό στρατό.