Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Γιατί συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου

Γιατί συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου

Όλα ξεκίνησαν από μια τηλεοπτική κόντρα - Η κυρία Αυλωνίτου συνελήφθη ύστερα από μήνυση την οποία κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η σύλληψη της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14.30 από αστυνομικούς του ΑΤ Χαλανδρίου.

Το επεισόδιο το οποίο οδήγησε στην κατάθεση μήνυσης και στη σύλληψη της κας Αυλωνίτου συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού Epsilon όπου ήταν καλεσμένη η κυρία Αυλωνίτου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής με παρουσιαστή τον Φουρθιώτη, η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε στην διαβόητη λίστα Πέτσα κατηγορώντας τον παρουσιαστή ότι πήρε λεφτά από τις καμπάνιες του «Μένουμε Σπίτι».

Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον Φουρθιώτη να διαψεύδει τους ισχυρισμούς Αυλωνίτου και την πρώην βουλευτή να μην ανακαλεί. Ως εκ τούτου μετά την εκπομπή κατατέθηκε μήνυση κατά της πρώην βουλευτή η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στα πλαίσια του Αυτοφώρου.

Η πρώην βουλευτής- που δεν έχει πλέον ασυλία- φέρεται να συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα έξω από το σπίτι της, ωστόσο με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλα Ορνεράκη, αφέθηκε ελεύθερη.

Η συνέχεια λοιπόν στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθεί ο «καυτός» διάλογος

Αυλωνίτου: Πόσα λεφτά πήρατε; συνέχισε. Πήρατε 2 εκ ευρώ, τόσα μοιράστηκαν στα κανάλια και τον Τύπο και δεν μπορεί η κυβέρνηση να πάρει μόνιμους γιατρούς;

Φουρθιώτης: Θα μας πείτε εσείς τι έκανε ο κ. Πολάκης όλα τα χρόνια;

Αυλωνίτου: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρατε για να λέτε αυτά που λέτε; Πόσα πήρατε από τον Πέτσα και τον Μητσοτάκη;

Παρά την απαίτηση από τον Μένιο Φουρθιώτη να ανακαλέσει, η κ. Αυλωνίτου αρνήθηκε και κάπως έτσι η εκπομπή τελείωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου