Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στο Ισραήλ

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στο Ισραήλ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, επισκέφθηκε από τις 7-11/12/2014 το Ισραήλ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ 2014.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Υποπτέραρχο Amir Eshel, με τον οποίο συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επίσης, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον επικεφαλής, Mr. Mishel Ben Baruch, και στελέχη του Οργανισμού Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας (SIBAT) του Ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας, τον International Marketing Manager, Mr. Itzik Kaya, και στελέχη της Ισραηλινής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (ΙΑΙ), καθώς και με τον Έλληνα Πρέσβη στο Ισραήλ, κ. Σπυρίδωνα Λαμπρίδη.

Ακολούθως, ο Αρχηγός επισκέφθηκε την Αεροπορική Βάση (ΑΒ) Hatzor, μία πυροβολαρχία Αεράμυνας και την ΑΒ Ovda, όπου διεξήχθη άσκηση αεροπορικών επιχειρήσεων στην οποία συμμετείχε η 330 Μ και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη της.

Τέλος, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο μουσείο Ολοκαυτώματος, όπου κατέθεσε στεφάνι, και έκανε προσκύνημα στους Αγίους Τόπους και στο Ναό της Αναστάσεως.

Σχετικές ειδήσεις