Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η τροχαία Ελληνικού ξηλώνει πινακίδες για....τη σωτηρία του κράτους!

Η τροχαία Ελληνικού ξηλώνει πινακίδες για....τη σωτηρία του κράτους!

Επιχείρηση συγκέντρωσης χρημάτων-έστω και μικροποσών-αποφάσισε η τροχαία με εντολή βέβαια από άνωθεν...Πως θα μαζευτεί κάτι από τα 2 δις που θέλει η κυβέρνηση; Οχι, βέβαια από τις κλήσεις και μόνο...

Μέχρι σήμερα, για παράνομο παρκάρισμα, έδιναν -και δικαίως-μία κλήση, συνήθως των 80 ευρώ.

Τώρα, φαίνεται πως αγρίεψαν τα πράγματα...Προκειμένου να εξασφαλιστεί η πληρωμή του προστίμου και μάλιστα άμεσα, ξηλώνουν πινακίδες.

Η τροχαία Ελληνικού, πιστή στο καθήκον της, βρήκε τον πιο εύκολο στόχο...Το σημείο που βρίσκεται το ΜΕΤΡΟ.

Οι μεγάλες ουρές παρκαρισμένων αυτοκινήτων κοντά στο σταθμό Ελληνικού, ΤΕΛΟΣ.

Βγήκαν οι τροχονόμοι και μαζεύουν αβέρτα πινακίδες.

Δεν λέμε να μην πληρώσουν οι παράνομοι. Αλίμονο.

Αλλά, το ξήλωμα πινακίδων, απαιτεί πιο σοβαρό παράπτωμα, όπως: να εμποδίζεις την διέλευση άλλων αυτοκινήτων, να είσαι παρκαρισμένος σε σημείο που υπάρχει διάβαση για ΑΜΕΑ.

Το ξήλωμα των πινακίδων σημαίνει πως ο οδηγός αποτελεί δημόσιο κίνδυνο (σε κατάσταση μέθης, παραβίαση ορίων ταχύτητας κλπ).

Δεν λέμε ΟΧΙ στην τάξη και στη νομιμότητα. Σε μία χώρα που δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ σωστά, η τροχαία αντί να σταματήσει τις μηχανές που κάθε βράδυ τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, παρασέρνοντας μαζί τους από απροστάτευτα ζώα μέχρι και ανθρώπους, βρήκε την εύκολη λύση...

Μία βόλτα δίπλα στο Α-Β Βασιλόπουλος και στο ΜΕΤΡΟ της Βουλιαγμένης και η "διαταγή εξετελέστη"...

Μία αγκαλιά...πινακίδες και την Δευτέρα από τις 8-2μμ (το αργότερο, γιατί έχουμε και αυτό το περιορισμό ωρών), πρέπει οι έχοντες το μπιλιετάκι... να στηθούν στην ουρά, να χάσουν πιθανόν την δική τους, δυσέρευτη, σε αυτή την εποχή, εργασία, για να δώσουν τα 80 ευρώ, και να πάρουν τις πινακίδες.

Μακάρι, να εφαρμοστούν ΠΙΣΤΑ οι νόμοι και οι κανονισμοί. Αλλά όχι επιλεκτικά και με άσκοπο ζήλο.

Ας βγεί η τροχαία στους μικρούς δρόμους του Ελληνικού και σε όλους τους δρόμους της Ελλάδας, αφού όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Αθήνα.

Ας περιπολήσει...στους δρόμους που παίζουν παιδιά και αδέσποτα ζώα, προσπαθούν να διασχίζουν τον δρόμο.

Ας στηθούν στην Βουλιαγμένης.. να δούν τις μοτοσυκλέτες με τι ταχύτητα διασχίζουν -πολλές φορές και ανάποδα- τους δρόμους.

Προσπαθούν τώρα, να μας πείσουν πως θα εφαρμόσουν ΝΟΜΟΥΣ;

Κε Τσίπρα, έτσι θα μαζέψετε τα 2 δις;

Σχετικές ειδήσεις