Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Milliyet: Οι Ρώσοι «Spetsnaz» θα χτυπήσουν το ISIS εντός της Τουρκίας!

Milliyet: Οι Ρώσοι «Spetsnaz» θα χτυπήσουν το ISIS εντός της Τουρκίας!

Η τουρκική εφημερίδα Milliyet, αποκαλύπτει πως στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι ένεκα των εξελίξεων και των προκλητικών κινήσεων της Τουρκίας σε εδάφη εκτός Τουρκίας, στην ρωσική βουλή κυκλοφορεί η πρόταση να δοθεί εντολή για επιχειρήσεις μέσα στο έδαφος τη Τουρκίας, έτσι ώστε να σταματήσει μια και καλή η τουρκική προκλητικότητα!

Η είδηση αναφέρει ότι λόγω του ότι η Τουρκία εξακολουθεί να υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές και παράλληλα εξακολουθεί το παράνομο εμπόριο με το ISIS, θα πρέπει να χτυπηθούν οι βάσεις στήριξης μέσα στο τουρκικό έδαφος.

Το εντυπωσιακό είναι πως την επιχείρηση αυτή θα αναλάβουν οι γνωστοί Ρώσοι κομάντος με τον ονομασία Spetsnaz, οι οποίοι θα πάρουν την εντολή να εισβάλουν μέσα στην Τουρκία για την πραγματοποίηση της εξολόθρευσης των βάσεων ενίσχυσης των Τζιχαντιστών.

Στην ίδια είδηση αναφέρεται ότι η οργή του Πούτιν κατά της Τουρκίας έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες προκλητικές τουρκικές κινήσεις στο Ιράκ, και για τον λόγο αυτό είναι στο πάρα πέντε ακόμα και για απ’ ευθείας χτύπημα κατά της Τουρκίας.

Όσον αφορά τους Spetsnaz και μόνο το όνομα τους προκαλεί τρόμο στην Άγκυρα, καθώς είναι ήδη πολύ γνωστοί από προηγούμενες επιχειρήσεις τους στο Αφγανιστάν, Πακιστάν και στην Βηρυτό, όπου εξόντωσαν με «ειδικό» τρόπο τους αντιπάλους τους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σχετικές ειδήσεις