Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Απίστευτο: 12.000 ευρώ σε καφέδες και κουλουράκια για χάρη του Κουαρτέτου!

Απίστευτο: 12.000 ευρώ σε καφέδες και κουλουράκια για χάρη του Κουαρτέτου!

Αυτό το πνεύμα οικονομίας που διακατέχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αρχίζει να μας ανησυχεί. Τη στιγμή που μια ολόκληρη χώρα ετοιμάζεται να περάσει από την «πρέσα» του Μνημονίου και των αιματηρών μέτρων που το συνοδεύουν, η κυβέρνηση επιθυμεί, και μάλιστα με γραπτή απόφαση, να κάνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη τη διαμονή των δανειστών στην Αθήνα, παρέχοντας κονδύλι ύψους 12.000 ευρώ για τους καφέδες και τα κουλουράκια των υπαλλήλων του Κουαρτέτου.

Τη σχετική απόφαση με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 2016 γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter η Ραχήλ Μακρή, η οποία σχολίασε σχετικά: «12.000 για τους υπαλλήλους της τρόικα. Για τα καφεδάκια και τα κουλουράκια».

Η απορία που γεννάται ευθύς αμέσως είναι γιατί απαιτείται ένα κονδύλι με πενταψήφιο αριθμό για τα μικροέξοδα παράστασης των δανειστών στην Αθήνα; Θα αγοράσουν φορτηγά με μπισκότα ή μήπως θα φέρνουν τους καφέδες με τα τσουβάλια στο υπουργείο Οικονομικών και οπουδήποτε αλλού σκοπεύουν να πατήσουν το πόδι τους κατά την παραμονή τους στη χώρα μας;

Ήμαρτον πια...

Σχετικές ειδήσεις