Ανανεώθηκε:

Αποκάλυψη-σοκ: Οι Κοσοβάροι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε νέο πόλεμο

newsbomb

Αποκάλυψη-σοκ: Οι Κοσοβάροι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε νέο πόλεμο

Μία σπίθα...που σιγοκαίει αλλά είναι έτοιμη να φουντώσει είναι ολόκληρη η περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων.

Οι χώρες που ήταν οι κύριοι παράγοντες του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, εννοώντας τους σύγχρονους κατοίκους τους, είναι οι λιγότερο πρόθυμοι να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, εάν η χώρα τους ξεκινήσει έναν πόλεμο.

Στα Βαλκάνια, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Κοσσυφοπέδιο, το 58 τοις εκατό του πληθυσμού εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει σε πόλεμο εάν αυτός αφορά τη χώρα του.

Η αναφορά αυτή γίνεται βάσει στοιχείων των ξένων μέσων ενημέρωσης, όπως γράφει το δημοσίευμα της «Telegrafi» που αναφέρεται στα αποτελέσματα έρευνας του «Gallup International» με ερωτηθέντες 62 χιλιάδες άτομα σε 64 χώρες.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πιο πρόθυμοι να πολεμήσουν για την πατρίδα τους είναι στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική.

Σχεδόν τα 2/3 των ερωτηθέντων (61%) δήλωσαν ότι είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, ενώ το 27 % δεν θα το έκανε.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στην έρευνα οι γυναίκες έχουν εκφράσει την ετοιμότητα για πόλεμο σε ποσοστό 52% ενώ οι άνδρες στο 67%.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Al Jazeera» οι ηλικίες που δείχνουν προτίμηση για τον πόλεμο είναι οι νέοι ηλικίας από 18 ως 34 ετών που καλύπτουν το 66 τοις εκατό της έρευνας.

ΠΗΓΗ gazetainfopress.com/Απόδοση Βαλκανικό Περισκόπιο

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved