BOMBER

Τα συγχαρητήρια του Π.Ο.Υ στον Κικίλια, «απάντηση» στις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ

Τα συγχαρητήρια του Π.Ο.Υ στον Κικίλια, «απάντηση» στις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ

Για άλλη μια φορά ο Έλληνας υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δέχεται τα εύσημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το έργο και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει για την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας - Αυτή τη φορά τα εύσημα του Π.Ο.Υ αφορούν την ίδρυση του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία

Ο κ. Hans Kluge έστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για τη νομοθετική πρωτοβουλία της ίδρυσης του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία (Ο.ΔΙ.Π.Υ. Α.Ε.).

Την επιστολή κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο Υπουργός Υγείας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας.

Ο Κικίλιας μάλιστα κατέθεσε στα πρακτικά την επιστολή ως απάντηση στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η χώρα απομονώνεται από τους διεθνείς οργανισμούς...

Πληρωμένη απάντηση, επί το λαϊκότερον, η επιστολή Κλούγκε...

Δείτε την επιστολή στα αγγλικά

Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν (μέσα Απριλίου 2020) τα εύσημα στον Υπουργό Υγείας και τους συνεργάτες του, απένειμε μέσω Twitter ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Χανς Κλούγκε.

Ο Βασίλης Κικίλιας δέχθηκε τότε τα συγχαρητήρια με αφορμή συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters, όπου δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είδε από νωρίς τον επερχόμενο κίνδυνο της κρίσης από την πανδημία και έλαβε έγκαιρα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, λαμβάνοντας υπόψη πρώτα και πάνω από όλα τις ζωές των Ελλήνων και την αξίας της ανθρώπινης ζωής, έναντι της οικονομίας.

Ο Κλούγκε μάλιστα, αναδημοσίευσε τη συνέντευξη δίνοντας συγχαρητήρια στον Έλληνα Υπουργό Υγείας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.