ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία Newsbomb.gr στις Τρύπες Καραμανλή: Κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος από κατολίσθηση

Αυτοψία Newsbomb.gr στις Τρύπες Καραμανλή: Κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος από κατολίσθηση

Ταλαιπωρία των οδηγών από νωρίς το πρωί - Έκλεισε τμήμα της Αθηνών Σουνίου

Ρεπορτάζ Ευδοκία Μύτιλη

Την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας του ρεύματος προς Σούνιο της Λ. Αθηνών-Σουνίου (Ε.Ο. 91), από το ύψος της παρόδιας οδού προς το κατάστημα «RIBAS» έως το ύψος της σήραγγας «Λουμπάρδα» έχει διατάξει η Τροχαία, λόγω πτώσης βράχων στις Τρύπες Καραμανλή.

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν πτώσεις από μικρές πέτρες, με αποτέλεσμα να κληθεί μελετητής προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση. Ο δρόμος αναμένεται να παραμείνει κλειστός για τουλάχιστον 20 μέρες αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή (2/10).

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε την κατάσταση με την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι οδηγοί από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν εντοπιστεί ρωγμές στις Τρύπες Καραμανλή, με αποτέλεσμα η κατάσταση στο σημείο να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς υπάρχει φόβος να αποκολληθούν πιο βαριές πέτρες που φτάνουν ακόμα και τον ένα τόνο. Αυτή την ώρα τα συνεργεία της Περιφέρειας Ατττικής, βρίσκονται στο σημείο και πραγματοποιούν εργασίες.

Όπως αναφέρει ο Γεωλόγος της Περιφέρειας Αττικής, Νίκος Ταβουλάρης, έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα κάποιες μικρές καταπτώσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο αναμένεται να συναχθεί μια τεχνική έκθεση. Παράλληλα όπως ενημέρωσε προς το παρόν μόνο το ένα ρεύμα του δρόμου θα παραμείνει κλειστό στους οδηγούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Κλειστά περίπτερα: «Τελειώσαμε όλοι! Αυτή ήταν η χαριστική βολή»