BOMBER

Πιάσ’ τον Γιάννη τον άπιαστο….

Πιάσ’ τον Γιάννη τον άπιαστο….

Τρέχα γύρευε κατά το κοινώς λεγόμενο. Το κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ δεν είναι καθόλου καλό για τον Γιάννη… Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ο άνθρωπος διέβη το Ρουβίκωνα, πέρασε δηλαδή από την άλλη πλευρά.

Μπορεί τα όσα ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του στον αντιπολιτευτικό Τύπο να είναι αληθή. Μπορεί όντως όπως είπε να μπήκε στο υπουργείο και να κλώτσαγε πόρτες ο παρουσιαστής… Αν και αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης δεν τον κατονόμασε στη συνέντευξή του, απλά τον φωτογράφησε…

Όπως μου λένε γαλάζιοι βουλευτές, το πρόβλημα δεν είναι αυτά που είπε. Το πρόβλημα είναι το μέσον που επέλεξε και ο νοών νοείτο. Θα μπορούσε να τα είχε πει όπου αλλού ήθελε και δεν θα δημιουργείτο κανένα ζήτημα.

Η επιλογή του Γιάννη Βρούτση να μιλήσει σε αυτό το timing σε ένα τόσο σκληρό αντιπολιτευτικό μέσο δείχνει διάθεση για… πόλεμο και πλήρη ρήξη.

Όπως χαρακτηριστικά λένε στο γαλάζιο στρατόπεδο, ο κύριος Γιάννης δεν είναι απλά ένας πρώην υπουργός, είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και αυτό βαραίνει ακόμα περισσότερο τις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Πρακτικά, ακόμα κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει το κόμμα, αν και είναι ηλίου φαεινότερο το τι θα συμβεί.

Όμως είναι αλήθεια πως πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Ο Γιάννης πήρε το δρόμο του και τον διάλεξε μόνος του…

Ορισμένοι στη ΝΔ προσπάθησαν να με πείσουν ότι το κακό που προκάλεσε δεν είναι μεγάλο κι ότι απλά έπεσε στην παγίδα της πολιτικής εκμετάλλευσης από την αντιπολίτευση. Διαφωνώ κάθετα. Δεν είναι κάνα παιδάκι χθεσινό… Είναι έμπειρος, δεν μπήκε τώρα στην πολιτική, ούτε είναι αμούστακο.

Να δεχθώ ότι στην πολιτική όλα μπορούν να συμβούν. Όχι όμως ότι όλα γίνονται κατά λάθος...

Eδώ κολλάει το «Πιάσ’ τον Γιάννη τον άπιαστο….».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σείεται» η Τουρκία: Συνέλαβαν τον εμπνευστή της «Γαλάζιας Πατρίδας» - Όλα θυμίζουν... 2016