BOMBER

Κανονικά οι εκλογές στην ΕΟΚ παρά τα τερτίπια Αυγενάκη - Πιο κοντά ο ανασχηματισμός

Κανονικά οι εκλογές στην ΕΟΚ παρά τα τερτίπια Αυγενάκη - Πιο κοντά ο ανασχηματισμός

Παρά τα ευτράπελα και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη η ΕΟΚ επιμένει ότι οι εκλογές της Κυριακής θα διεξαχθούν κανονικά με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα μέτρα προστασίας τα έχει περιγράψει αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος επεσήμανε οτι δεν πρέπει να υπάρχει συνωστισμός άνω των 150 ατόμων.

Είναι λοιπόν προφανές ότι αν τα μέλη της ομοσπονδίας προσέλθουν συντεταγμένα σε ολιγομελείς ομάδες κάτω των 150 ατόμων, καταρρίπτονται όλα τα όσα ανυπόστατα επιχειρεί να διαρρεύσει ο κ. Αυγενάκης.

Οι εκλογές δεν είναι ούτε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ούτε κορωνοπάρτι. Είναι ιερή διαδικασία η οποία γίνεται με αποστάσεις και απαρεγκλητα με όλους τους κανόνες αυτοπεριορισμού.

Την ίδια ώρα, σε πολιτικό επίπεδο επικρατεί αναβρασμός στο Μέγαρο Μαξίμου αφού οι χειρισμοί του κ. Αυγενάκη δημιουργούν σοβαρό πολιτικό κόστος συνολικά στην κυβέρνηση.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο ανασχηματισμός είναι πολύ πιθανό να έρθει ακόμα πιο κοντά, ημερολογιακά, λόγω Αυγενάκη.

Οι πραξικοπηματικές πρακτικές του υφυπουργού Αθλητισμού είναι βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης και τροχοπέδη στο κυβερνητικό έργο.

Ο κ. Αυγενάκης εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση σε μια κρίσιμη συγκυρία που ο τόπος προσπαθεί να συνέλθει από την πανδημία και να ορθοποδήσει μέσω του Τουρισμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραντεβού από σήμερα και με τα 4 εμβόλια για τους 30-34 ετών - «Στοίχημα» ο εμβολιασμός άνω των 18