BOMBER

Ο Ατζούν του Survivor σε φιλικό αγώνα στα Κατεχόμενα - Βρίσκουν και τα κάνουν

Ο Ατζούν του Survivor σε φιλικό αγώνα στα Κατεχόμενα - Βρίσκουν και τα κάνουν

Ο τυπάκος αυτός, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού έβγαλε και βγάζει ένα σκασμό λεφτά από την Ελλάδα, θα είναι ανάμεσα στους σελέμπριτι που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις του ψευδοκράτους για τον εορτασμό της 47ης επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Δεν το λέω εγώ, το έγραψε η τουρκική εφημερίδα «Sabah», ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο γνωστός παραγωγός του reality επιβίωσης «Survivor» θα συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή διάφορων διασήμων αλλά και παλαίμαχων Τούρκων ποδοσφαιριστών, με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ρόλο προπονητή.

Ελπίζω να είναι ψευδές το ρεπορτάζ ή έστω και την τελευταία στιγμή να το ξανασκεφτεί και να μην πάει... Όμως αν ισχύει κάτι τέτοιο για έναν τύπο που ήρθε στην Ελλάδα και λίγδωσε το αντεράκι του από χρήμα, τότε είναι εξόχως προκλητικό.

Ένας τύπος που κονομάει ζεστό χρήμα από την Ελλάδα και το στέλνει στην Τουρκία, να συμμετέχει στον εορτασμό της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο; Οτί είναι υποτακτικός του Ερντογάν το ξέραμε, αλλά ότι δεν θα τιμούσε ούτε το ψωμάκι που τρώει από την χώρα μας, αυτό δεν το περιμέναμε...

Το φιλικό θα γίνει στο Στάδιο «Ατατούρκ» στην κατεχόμενη Λευκωσία, στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ με τίτλο: «Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού Βόρειας Κύπρου» που διοργανώνεται για τον εορτασμό της 47ης επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται μία τόσο μεγάλη εκδήλωση, κι αυτό λόγω της εκλογής του Ερσίν Τατάρ, με την υποστήριξη της κυβέρνησης στην Τουρκία, ως προέδρου της κατεχόμενης Κύπρου στις εκλογές που διενεργήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατά τα άλλα εσείς μην ξεχάσετε να δείτε τα τηλεοπτικά προϊόντα του Τούρκου που παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε συγκεκριμένα κανάλια Ελληναράδων Εκδοτών.

ΥΓ: Ψιλά γράμματα για απάτριδες...