BOMBER

Υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο

 Ο σοφός λαός λέει ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Ο δρόμος για τις εκλογές θα βγάλει πολλούς λαγούς από το καπέλο.

Ακούγοντας όλους τους πολιτικούς αρχηγούς μηδενός εξαιρουμένου και χωρίς διακρίσεις, ο μέσος Έλληνας πολίτης βγάζει το συμπέρασμα ότι μιλούν μάλλον για πρόβατα… Ότι δηλαδή ο καθένας τους έχει μια δεμένη πελατεία και απλά μοιράζουν μεταξύ τους τα κουκιά, τις έδρες και τα υπουργεία. Μόνοι τους τα κανονίζουν, μόνοι τους τα λένε, χωρίς να περιμένουν καν την προσέλευση του κόσμου στις κάλπες και την ετυμηγορία του λαού.

Είναι σίγουροι ότι θα είναι πρώτοι και ότι θα είναι παράγοντες διακυβέρνησης του τόπου. Καταπληκτική σιγουριά. Ο ένας θέλει λέει 38%, ο άλλος έχει δεδομένο ότι θα του δώσουν ή 12% ή 16% και ο άλλος λέει θα είναι πάνω από 30%! Ότι κοντεύει να φτάσει στο 15% το κόμμα του «ΚΑΝΕΝΑΣ» δεν τους απασχολεί διόλου. Κάνουν σαν να μην το βλέπουν.

Αφήστε δε που ρίχνουν και ονόματα πρωθυπουργών από τη ντουλάπα στο τραπέζι.

Αν δεν τους βγει δηλαδή όπως θέλουν, να αρχίσουν να βάζουν πρώην πρωθυπουργούς, πρώην προέδρους και πρώην βουλευτές είτε από τη ΝΔ, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε από το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θα έρθουν να μας σώσουν. Τα δε ονόματα που ακούγονται στην πολιτική πιάτσα είναι πάρε τον έναν, χτύπα τον άλλον… Μιλάμε για απίστευτη παρωδία την οποία όμως ο λαός την έχει ψυλλιαστεί. Με όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν οι πολίτες είναι πλέον όχι μόνο υποψιασμένοι, αλλά χιλιοκαμένοι. Φυσάνε και το γιαούρτι δηλαδή.

Το μεγάλο πανηγύρι πάντως θα γίνει το βράδυ των εκλογών. Εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Προς το παρόν υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο…