BOMBER

Προσοχή στην έπαρση – Πληρώνεται ακριβά

Προσοχή στην έπαρση – Πληρώνεται ακριβά
Eurokinissi

Άπαντες οι πολιτικοί, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε αυτές τις κάλπες και να παραμείνουν σεμνοί

Αυτό είναι μια καλή συμβουλή προς όλο το πολιτικό προσωπικό διότι μετά την πρώτη κάλπη από ορισμένους εκλεγμένους και ιδιαίτερα νέους, νεοεκλεγμένους δηλαδή διαπιστώνεται μια αδικαιολόγητη έπαρση στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα όπου εμφανίζονται ως καλεσμένοι. Και γαλάζιοι και πράσινοι και κόκκινοι έχουν μια απεχθή αλαζονεία που δεν ταιριάζει ούτε με το ύφος που θέλουν να εμφανίσουν κεντρικά τα κόμματά τους, ούτε βεβαίως με αυτό που θέλει ο λαός από το πολιτικό προσωπικό.

Το ότι εξελέγησαν βουλευτές δεν σημαίνει ότι μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο, ούτε να το παίζουν τιμητές των πάντων, ούτε βεβαίως ότι διεκδικούν την μοναδική αλήθεια.

Το μυστικό για να παραμείνουν στην πολιτική και για να μην τους ξεβράσει σύντομα ο λαός είναι να κινούνται σεμνά και ταπεινά και να είναι μετριόφρονες και όχι αλαζόνες.

Ο λαός άλλαξε. Δεν τρώει κουτόχορτο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας μαυρίσει στα… μουγκά, χωρίς πολλές πολλές φασαρίες. Και μετά θα μείνετε άνεργοι πάλι και θα παρακαλάτε για καμιά θεσούλα στο δημόσιο… Ρωτήστε και κάνα παλιό να σας πει…