BOMBER

Υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη: Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν στη ΝΔ

Υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη: Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν στη ΝΔ
Ο Νίκος Γεωργίαδης καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 28 μηνών για παιδεραστία

Μήπως, εκεί στην Νέα Δημοκρατία να επανεξετάσουν την στάση τους στην υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη.

Ο πρώην βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής στη Μολδαβία. Επιπλέον το δικαστήριο αποφάσισε την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ.

Κι ενώ η δικαιοσύνη έκρινε ένοχο το Νίκο Γεωργιάδη, η γραμμή που ακολουθούν κάποιοι από τους βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, εκπλήσσει τους πάντες. Εγκαλούν την κυβέρνηση, κάθε φορά που ανακινεί το θέμα, για κανιβαλισμό μια προσωπικής δικαστικής περιπέτειας.

Ίσως στη γαλάζια παράταξη να είναι ακόμα… μουδιασμένοι από την τροπή που πήρε η υπόθεση και να μην σκέφτονται με καθαρό μυαλό. Ακόμα οι Έλληνες και ειδικά οι δεξιοί ψηφοφόροι έχουν το θεσμό της οικογένειας ψηλά για να μπορέσουν να δεχθούν υπερασπιστικές τακτικές σε τέτοιου είδους ζητήματα. Τα επιχειρήματα ότι η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο κι ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να τελεσιδικήσει, μάλλον εξοργίζουν παρά ηρεμούν τα πνεύματα.

Έτσι καλό θα ήταν οι της Πειραιώς σταματήσουν τη παροχή κάλυψης στον πρώην συνάδερφο τους. Κι αν δεν θέλουν να αποδοκιμάσουν τις πράξεις του Νίκου Γεωργιάδη, καλό θα ήταν να σιωπήσουν.

Σχετικές ειδήσεις