ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Φτερά και πούπουλα τα κανάλια

Φτερά και πούπουλα τα κανάλια

Όταν περιμένεις από τον Σουλεϊμάν τον τρομερό, που είχε πάρει όλες τις Ροδίτισσες τον καιρό εκείνο και εμείς τον έχουμε κάνει τώρα καθημερινό μας τηλεοπτικό ήρωα για να μας σώσει και όταν βγάζεις το φάντασμα της Ρούλας Κορομηλά πριν 18 χρόνια από ένα ξεχασμένο σόου στη Σύρο (όπου εμφανίστηκε να χορεύει με μπαλέτο μέχρι και ο αείμνηστος Σεργιανόπουλος) για να βάλεις πέντε δεκάρες στο ταμείο σου που δεν τις βάζεις ούτε αυτές, τότε το πάρτι στην ελληνική τηλεόραση is over- αλλά εντελώς over.

Μαθαίνω λοιπόν ότι: Ο Κοντομηνάς ψάχνει εδώ και τώρα αγοραστή ή στρατηγικός επενδυτή για να «σπρώξει» τον Alpha του (και κάτι ακούγεται για Τούρκο μεγιστάνα των media) γιατί από Μάρτη και μετά τα πράγματα θα είναι τραγικά και μη αναστρέψιμα για τον Alpha.

Μαθαίνω ότι ο Κυριακού αγοράζει συνεχώς τηλεοπτικούς σταθμούς στα Βαλκάνια, σε Βουλγαρία, Αλβανία, Μαυροβούνιο και τώρα στη Σλοβενία, έτοιμος να τα βροντήξει στην Ελλάδα γιατί τα ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV είναι συνεχώς στο μείον.

Οι megaloi του Mega απολύουν άλλους 100 από το κανάλι, δεν βάζουν το χέρι στη τσέπη για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, κλείνουν το στούντιο ATA και θα σπρώξουν τα πράγματα αγκομαχώντας μέχρι το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται τίποτα.

Και ο Αλαφούζος στο Φάληρο γράφοντας όπου θέλει και σωματεία εργαζομένων και συνδικαλιστικά δικαιώματα, ενίοτε και κυβερνητικές αποφάσεις, απολύει συνεχώς εργαζόμενους στο κανάλι του και το ραδιόφωνο, μειώνοντας παράλληλα με το «έτσι θέλω» μισθούς και ψάχνοντας και αυτός για έναν νέο Μαρινάκη για να σώσει το κανάλι του.

Σε λίγο οι διάφορες «σταρούμπες» ή τα όποια ψώνια της τηλεόρασης ίσως και να πληρώνουν για να εμφανίζονται.

Ε ρε γλέντια που έλεγε ο Καραγκιόζης!