ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Έκτακτο! Ο Καμμένος μάς έβγαλε από τα μνημόνια!

Έκτακτο! Ο Καμμένος μάς έβγαλε από τα μνημόνια!

Οι τύποι απλά... δεν υπάρχουν! Τελικά ο κ. Καμμένος όχι απλά κοροϊδεύει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, αλλά παίζει και με τον πόνο του φτωχού Έλληνα πολίτη χωρίς ίχνος ντροπής - Αφού στέρεψαν από ψεύδη, άρχισαν το... τρολάρισμα - Χωρίς να έχει στεγνώσει ακόμα η μελάνη από τις υπογραφές που έβαλαν την Κυριακή 8 Μαϊου στα νέα μέτρα 5,6 δισ. ο «στρατάρχης - υπουργός» μας έβγαλε από τα μνημόνια με μια δήλωσή του από το περιστύλιο της Βουλής.

Η σημερινή (10/05/2016) του δήλωση, αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής ξεδιαντροπιάς και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να εξοργίζει όσους την ακούν.

Nαι, καλά ακούσατε. Ο υπ. Εθνικής Άμυνας ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του, οι ΑΝ.ΕΛ. «πέτυχαν» και μάλιστα «έβγαλαν την Ελλάδα από τα μνημόνια και τους δανειστές».

Ε όχι. Αυτό ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής απάτης και κοροϊδίας.

Οι κύριοι που μας κυβερνούν όχι απλά δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα επιβίωσης του ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα «σπάνε πλάκα» μαζί μας και μας τρολάρουν κατάμουτρα.

Ουδέποτε στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου δεν υπήρξε τέτοιος πολιτικός τσαρλατανισμός.

Κατακαημένη Ελλαδίτσα είσαι καταδικασμένη να κυβερνάσαι από τύπους που «καταπίνουν σπαθιά σαν τους σαλτιμπάγκους των πανηγυριών».

Οι περιπτώσεις αυτές είναι για γέλια και πολύ περισσότερο για κλάματα. Ιλαροτραγωδία χωρίς τέλος...

Και δυστυχώς αυτός ο ευλογημένος τόπος δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση και τέτοια κοροϊδία.