ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Και ο Ζουράρις το χαβά του: Νέα μέτρα μετά το 2019; Ποιος ζει ποιος πεθαίνει!

Και ο Ζουράρις το χαβά του: Νέα μέτρα μετά το 2019; Ποιος ζει ποιος πεθαίνει!

Ειδήσεις | Κώστας Ζουράρις: Πόσο... περήφανα διαπραγματεύονται, βρε αδέρφια, αυτοί οι φοβεροί τύποι στην κυβέρνηση! Τέτοιο πράγμα δεν έχουμε ματαδεί! Και μέσα σε δαύτους και ο φοβερός και τρομερός «φωστήρας» Κώστας Ζουράρις, ο οποίος μετά τα νησιά που δεν τον ένοιαζε αν θα χάνονταν, επέστρεψε δριμύτερος με νέες κωμικοτραγικές δηλώσεις.

Πήγε, λοιπόν, αυτός ο «γίγαντας» της Πολιτικής καλεσμένος σε ραδιοσταθμό και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τι απαντά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στις απαιτήσεις των δανειστών για νέα μέτρα μετά το 2018, είπε: «Να δούμε πώς θα είναι το πακέτο μέτρων που μας προτείνουν. Εάν δεν επιβαρύνουμε καθόλου ούτε τη φορολογία ούτε τις συντάξεις για το 2017 και το 2018 και πούμε για μέτρα που θα αφορούν για μετά το 2019 βλέπουμε. Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μετά το 2019».

«Εάν πούμε ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση αρχίσει μετά το 2019, σημαίνει ότι κερδίσαμε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση, αυτό σημαίνει αντίσταση», πρόσθεσε ο «πυρίκαυστος» Ζουράρις και διερωτήθηκε εάν το 2019 θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει Γερμανία, θα υπάρχει ΕΕ.

Κώστα Ζουράρι, κύριε βουλευτά, εμείς θέλουμε να ζούμε και μετά το 2019, εάν μας το επιτρέπετε βεβαίως – βεβαίως! Και ναι, σίγουρα μας ενδιαφέρει όλους, εάν η κυβέρνησή σας μας «φεσώσει» με νέα μέτρα, υποθηκεύοντας το μέλλον μας.

Διαπραγμάτευση με κάθε κόστος, δεν σημαίνει αντίσταση, αλλά δουλεία στον αίσχιστο βαθμό!

Και συνέχισε ο κυβερνητικός βουλευτής: «Στη διαπραγμάτευση είναι δύο. Η Ελλάς είναι νικημένη. Ο νικημένος έχει μια τάση να επιβάλλει απολύτως την ισχύ του. Αν καθυστερεί η διαπραγμάτευση είναι γιατί αντιστεκόμαστε. Ποικιλοτρόπως».

Φοβερή αντίσταση! Να τον χαιρόμαστε, αδέρφια! Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Σχετικές ειδήσεις