ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η ΝΔ στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ: Kάνε μια τούμπα και μια κωλοτούμπα

Η ΝΔ στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ: Kάνε μια τούμπα και μια κωλοτούμπα
Αυτοί θα κάνουν δική τους σχολή στα ακροβατικά

Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα που μας έχουν ταράξει στην κωλοτούμπα και στις κυβιστήσεις, σειρά παίρνει και η ΝΔ που άρχισε τα ακροβατικά, πριν ακόμα αναλάβει τα ηνία της εξουσίας

Η αοριστολογία της ΝΔ θα έλεγε κανείς ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αφού ανασκευάζει και αναιρεί τις δεσμεύσεις της πριν ακόμα έρθει στην εξουσία.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αναλάβει τη διακυβέρνηση.

Παρακολουθώντας με προσοχή τις προτάσεις της ΝΔ για το καυτό ζήτημα της Υγείας, διαπιστώνει την προχειρότητα με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Μετά από δεκάδες επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, καθώς και δημόσιες δηλώσεις στελεχών του Τομέα Υγείας της ΝΔ, η γαλάζια παράταξη ανακοίνωσε το ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Δείτε εδώ τι δεν είπε ο Μητσοτάκης για την υγεία

Γενικότητες και αοριστολογίες χωρίς κανένα εθνικό στόχο. Απλά ακολουθεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στο χώρο του φαρμάκου, παρά το γεγονός ότι ο κ. Βασίλης Οικονόμου, στο περιθώριο του συνεδρίου του Ελληνο-αμερικανικού Επιμελητηρίου είχε πει: «Εμείς πιστεύουμε και έχουμε κάνει πρόταση και στη Διακομματική Επιτροπή του φαρμάκου στη Βουλή και στις γενικότερες τοποθετήσεις που μας ότι πρέπει να αυξηθεί (σ.σ. η φαρμακευτική δαπάνη). Να βγάλουμε από αυτή τη δαπάνη το εμβόλιο, το οποίο είναι πρόληψη και δεν πρέπει να νοείται στην αυστηρή φαρμακευτική δαπάνη, να βγάλουμε από αυτή τη δαπάνη τα παράγωγα αίματος, να βγάλουμε τα φάρμακα για το AIDS, ποσά τα οποία μπορούν να δώσουν μεγαλύτερο επίπεδο φαρμακευτικής δαπάνης ώστε να ανακουφιστεί και η βιομηχανία».

Μάθανε κι αυτοί από τον ΣΥΡΙΖΑ: θα λέμε σε όλους αυτά που θέλουν να ακούσουνε, θα υποσχόμαστε τα πάντα και στο τέλος δεν θα κάνουμε τίποτα.