ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό το Dodge Challenger είναι μοναδικό

Αυτό το Dodge Challenger είναι μοναδικό

Μια από τις πιο δημοφιλείς μετασκευές αυτοκινήτων στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι η επέμβαση του… Προκρούστη

Του Γιάννη Σκουφή

Η επιμήκυνση αυτοκινήτων κάθε είδους δεν είναι μια απλή υπόθεση και συνήθως πρόκειται για μια πλήρη μετατροπή. Η οποία συνήθως ξεκινά από τη μεσαία κολώνα και περιλαμβάνει αρκετά στάδια μέχρι το τελικό αποτέλεσμα της τεράστιας λιμουζίνας. Που σύμφωνα με την κουλτούρα των Αμερικανών δίνει το παρόν από bachelor γάμων και πάρτι στο Λας Βέγκας μέχρι σε πανηγύρια στο Τέξας.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του είδους των αυτοκινήτων είναι το μήκους περίπου 10 μέτρων Dodge Challenger, μοντέλο του 2013, που βλέπετε στις φωτογραφίες μας και πέρα από το πραγματικά τεράστιο μεταξόνιό του ξεχωρίζει και από τις τρεις πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω. Σαν φτερά γλάρου ή όπως οι πόρτες των πολυτελών ιδιωτικών τζετ.

Το εσωτερικό είναι πλήρως επενδυμένο με δέρμα, τα καθίσματα είναι σε μορφή πάγκου, ενώ πέρα από την τηλεόραση και το ολοκληρωμένο ηχοσύνολο υπάρχει φυσικά και ένα πλήρες μίνι μπαρ με ψυγειάκι.

Το XXL Dodge Challenger έχει περίπου 128.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ του και πωλείται μέσω του eBay από μια εταιρία η οποία ονομάζεται Clean Ride Customs. Η οποία ζητά 32.500 δολάρια, ενώ στην περιγραφή του αναφέρεται πως η όλη μετατροπή έχει κοστίσει περίπου 175.000 δολάρια και πως πρόκειται για πραγματική ευκαιρία.

Το σίγουρο είναι πως κάποιος αγοραστής θα βρεθεί προκειμένου να το νοικιάζει σε όποιον το χρειάζεται, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα με τον κορωνοϊό και επέλθει σταδιακά η κανονικότητα... Ενδεχόμενα να το δούμε και στην Ευρώπη, ποιος ξέρει…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.