ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα MINI γίνονται… πολυτονικά!

Τα MINI γίνονται… πολυτονικά!

H MINI ανακοίνωσε μια νέα επιλογή για τα μοντέλα της, η οποία αφορά σε μία βαμμένη οροφή με την ονομασία Multitone.

Του Γιάννη Σκουφή

Τα μοντέλα της Mini είναι από τα αυτοκίνητα εκείνα που έχουν πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης και επειδή η βρετανική εταιρεία του ομίλου της BMW αφουγκράζεται τις τάσεις αλλά και τις απαιτήσεις του κοινού είπε να εντάξει στην λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό μια ακόμη επιλογή που αφορά τη βαφή της οροφής.

Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι πως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια οροφή που απλά είναι βαμμένη σε διαφορετικό χρώμα δημιουργώντας μια διχρωμία με αυτό του αμαξώματος. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η Multitone βαφή έχει ένα ντεγκραντέ που δημιουργεί ένα πολύ ξεχωριστό στιλ στο αμάξωμα.

Η Multitone βαφή λοιπόν αποτελείται από τρία χρώματα, το San Marino Blue και το Pearly Aqua που σβήνει διαδοχικά μέχρι το Jet Black στο οποίο και καταλήγει. Για τη συγκεκριμένη βαφή της οροφής απλώνεται πρώτα το Pearly Aqua. Στη συνέχεια ψεκάζονται και τα άλλα δύο χρώματα στα άκρα της οροφής για να προκύψει αυτός ο εντυπωσιακός συνδυασμός.

Η Multitone βαφή είναι προαιρετική και διαθέσιμη για τα τρίθυρα και πεντάθυρα MINI (όπως είναι φυσικό εξαιρείται το κάμπριο) και το Clubman. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί τόσο με την επίσης προαιρετική γυάλινη πανοραμική οροφή όσο και με τις ράγες της οροφής στην περίπτωση του Clubman.

Υπενθυμίζεται πως η MINI (όπως και άλλοι κατασκευαστές) έχουν αποφασίσει την πλήρη μετάβαση τους στην ηλεκτροκίνηση με την βρετανική εταιρία να λανσάρει το τελευταίο της συμβατικό μοντέλο με κινητήρα καύσης το 2025. Μέχρι το 2030 η γκάμα της MINI θα είναι πλήρως ηλεκτρική. Ίδωμεν…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – 3η δόση εμβολίου: Πότε και για ποιους θα χρειαστεί - Ποια προστατεύουν με δύο δόσεις