ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει χορηγό και μάρκα αυτοκινήτων

H Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει χορηγό και μάρκα αυτοκινήτων

Πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν χορηγική συνεργασία με κάποια αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία παρέχει και οχήματα για τις μετακινήσεις παικτών και στελεχών. 

Του Γιάννη Σκουφή

Η διαφήμιση και η προβολή εταιρειών αυτοκινήτων μέσω των ποδοσφαιρικών ομάδων δεν σταματά μόνο στις φανέλες αλλά συνεχίζεται και σε άλλα επίπεδα. Από διάφορες άλλες προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις μέχρι και την παροχή αυτοκινήτων για τις μετακινήσεις παιχτών και στελεχών.

Άλλωστε, η παρουσία ενός ποδοσφαιρικού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης πίσω από το τιμόνι ενός Audi είναι μια από τις καλύτερες προβολές αφού μία και μόνο φωτογραφία μπορεί να πάρει χιλιάδες likes στα social media.

Ωστόσο, όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν και σύμφωνα με πληροφορίες από ισπανικές αθλητικές ιστοσελίδες μετά από 18 χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι της Audi και της πρωταθλήτριας Ισπανίας χωρίζουν.

Και ενώ η επίσημη ανακοίνωση της ολοκλήρωσης αυτής της μακρόχρονης συνεργασίας με τη γερμανική εταιρεία από το Ingolstadt θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, υπάρχουν ήδη φήμες για την αντικαταστάτριά που έχει έδρα πολύ κοντά. Σχεδόν δίπλα, στο Μόναχο.

Και όπως θα καταλάβατε αυτή είναι η BMW και κατά πάσα πιθανότητα οι παίχτες της Ρεάλ θα μετακινούνται από τη νέα σεζόν με τα αυτοκίνητά της.

Πάντως, η Audi δεν εγκαταλείπει τον χώρο του ποδοσφαίρου αφού μέχρι το 2029 έχει μία μεγάλη και πανάκριβη συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου.