ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Lamborghini παίζει μπάλα στο Κατάρ

Η Lamborghini παίζει μπάλα στο Κατάρ

Με αφορμή την διοργάνωση του μουντιάλ στο Κατάρ η διάσημη ιταλική εταιρεία δημιούργησε ένα μοναδικό lounge προσκαλώντας όλο τον καλό τον κόσμο.

Του Γιάννη Σκουφή

Η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου σε μία από τις πιο μεγάλες και πλούσιες αγορές αυτοκινήτου στη Μέση Ανατολή και γενικά στον κόσμο έχει δώσει το κίνητρο σε διάφορες εταιρίες να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να αυξήσουν το πελατολόγιο τους.

Ειδικά οι εταιρίες που κατασκευάζουν πολυτελή και σπορ μοντέλα έχουν διάφορες ιδέες όπως η Lamborghini που δημιούργησε ένα pop-lounge περιβάλλον πάνω σε μία πλωτή πλατφόρμα. Η οποία βρίσκεται στο Pearl-Doha, ένα τεχνητό νησί στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

To pop-lounge άνοιξε στις 21 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτό έως την ημέρα του τελικού του Μουντιάλ, στις 18 Δεκεμβρίου. Έχει κάλυψη 320 τετραγωνικών, διώροφη διαρρύθμιση και θέση στη θάλασσα.

Οι άνθρωποι της Lamborghini έχουν δημιουργήσει ένα αντίγραφο του στούντιο σχεδιασμού Ad Personam που υπάρχει στα κεντρικά της εταιρείας, στην Sant’ Agata κοντά στη Μπολόνια. Το συγκεκριμένο στούντιο ασχολείται με την εξατομίκευση και την ικανοποίηση των προσωπικών επιθυμιών των πελατών. Φυσικά, με το ανάλογο αντίτιμο.

Εννοείται πως πρόσβαση σε αυτό τον χώρο έχουν VIP πρόσωπα στα οποία δίνεται η δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα Urus Performance των 666 ίππων και να οδηγήσουν την ίδιας ισχύος Urus S μέσα στους δρόμους της Ντόχα. Αξιοσημείωτο είναι πως στο Lounge έγινε και η ανακοίνωση της διάθεσης της Urus Perfomante για τις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Δείτε φωτογραφίες: