Με Mercedes-AMG από κούνια… στην κυριολεξία…

Η Mercedes-AMG συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τη διάσημη εταιρεία παιδικών καροτσιών Hartan παρουσιάζοντας τέσσερα AMG GT καρότσια.

Με Mercedes-AMG από κούνια… στην κυριολεξία…
2'

Του Γιάννη Σκουφή

Η νέα σειρά παιδικών καροτσιών περιλαμβάνει το All-Terrain GTR, το Avantgarde GTX/GTS, το Performance GTX/GTS και το αποκλειστικό AMG GT², όλα με μια νέα vegan δερματίνη που οπτικά δεν διαφέρει από το γνήσιο δέρμα. Μάλιστα, η νέα δερματίνη υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές, αντέχοντας πάνω από 100.000 κύκλους τριβής για να διασφαλιστεί η αντοχή της.

Το All-Terrain GTR είναι εξοπλισμένο με ελαφριές ρόδες, σύστημα ανάρτησης και ελαστικά παντός εδάφους για άνετη οδήγηση παντού. Ταυτόχρονα, το περιστρεφόμενο ή αφαιρούμενο κάθισμα GTR επιτρέπει την εύκολη αναδίπλωση του σκελετού.

Το Avantgarde έχει μία πιο σπορ κατεύθυνση με πιο κομψό κάθισμα GTS, με επεκτεινόμενο υποπόδιο για μεγαλύτερα παιδάκια. Και οι δύο επιλογές διαθέτουν τηλεσκοπική λαβή και αναδιπλούμενο ηλιοστάτη. Η περιστρεφόμενη χειρολαβή επιτρέπει στα παιδάκια να κοιτούν το πρόσωπο που τα φροντίζει ή τον κόσμο μπροστά τους, ενώ η ρυθμιζόμενη ανάρτηση και τα λάστιχα με αέρα διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα άνεσης σε διαφορετικές επιφάνειες.

Το Performance, διαθέσιμο σε πέντε χρώματα, εστιάζει στη λειτουργικότητα με χαρακτηριστικά όπως ρυθμιζόμενη ανάρτηση και φρένο που λειτουργεί με τη λαβή για πρόσθετη ασφάλεια.

Η περιορισμένης έκδοσης AMG GT² κλέβει την παράσταση με δύο αποκλειστικά χρώματα, το πορτοκαλί magma beam ή το μαύρο της νύχτας, και προαιρετικές πινελιές στο πλαίσιο, την καρότσα και τα διακοσμητικά των τροχών. Περιορισμένη σε μόλις 299 μονάδες σε μαύρο χρώμα με μπλε λεπτομέρειες, το AMG GT² διαθέτει το MG κεντημένο στο κουβούκλιο και την ασορτί τσάντα.

Όλα τα καροτσάκια υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές από την TUV και είναι διαθέσιμα μέσω των ευρωπαϊκών λιανοπωλητών, ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί. Να είστε σίγουροι πάντως πως δεν θα κοστίζουν όσο ένα κοινό παιδικό καροτσάκι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή