ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Peugeot: Πρόγραμμα συντήρησης ServiceGO

Peugeot: Πρόγραμμα συντήρησης ServiceGO

Η Peugeot στην Ελλάδα ανακοίνωσε ένα ολοκληρωμένο προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης οχημάτων, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot 5ετίας και άνω.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα Peugeot ServiceGO προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με συνολικό κόστος μόλις 135€. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά.

Όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης καθώς και 12 μήνες εγγύηση εργασιών, με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Peugeot.

Επιπλέον για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης Peugeot ServiceGO η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο σε περίπτωση βλάβης και ατυχήματος.

Επισυνάπτεται πίνακας με τους ελέγχους και τα ανταλλακτικά που περιλαμβάνει το εν λόγω πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα συντήρησης ServiceGO υποστηρίζει το επίσημο δίκτυο της Peugeot το οποίο διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής, ολοκληρωμένη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ καθώς και αυτοκίνητο δοκιμαστικής οδήγησης για τους πελάτες του συνεργείου.