ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Καλοκαιρινός Ήλιος και Αντηλιακές Μεμβράνες

Καλοκαιρινός Ήλιος και Αντηλιακές Μεμβράνες

Το καλοκαίρι έχει επιτέλους αρχίσει να καταφτάνει! Όλα υπέροχα εκτός από μία μικρή λεπτομέρεια... Τι θα κάνουμε με το αυτοκίνητο; Κάθε φορά που έρχεται καλοκαίρι, όλοι φοβόμαστε να μπούμε στο παρκαρισμένο μας αυτοκίνητο και μετά από πολύωρη οδήγηση είναι σαν να οδηγούμε μέσα από θερμοκήπιο... Αν όμως μπορούσε αυτή η κατάσταση να βελτιωθεί;

Ο τρόπος είναι απλός: αντηλιακές μεμβράνες, ή όπως πολλοί από εσάς έχετε ακούσει κάνουμε τα τζάμια μας φιμέ.

Σίγουρα πολλοί από εσάς θα έχετε διστάσει είτε γιατί το θεωρείτε περιττό έξοδο είτε γιατί έχετε κάποιον γνωστό σας που δεν είναι ικανοποιημένος από το υλικό ή/και την τοποθέτηση της μεμβράνης – πχ. άρχισε να ξεφλουδίζει, να κάνει φουσκάλες, να αλλάζει χρώμα - ή κάποιον άλλο που πήρε πρόστιμο από την τροχαία εξαιτίας των φιμέ τζαμιών. Αλλά μέχρι να φτάσετε στο τέλος του άρθρου θα έχετε αλλάξει γνώμη.

Εγώ για τις μεμβράνες του αυτοκινήτου μου είχα προτιμήσει ΦΙΛΗΣGlass. Είχα ακούσει ότι χρησιμοποιούν μεμβράνες της ASWF (American Standard Window Film), που αποτελούν την υπερέχουσα εναλλακτική επιλογή στα συνηθισμένα προϊόντα της υπόλοιπης αγοράς, όπως είχα δει σε όλα τα forums αυτοκινήτου. Είναι εξελιγμένης τεχνολογίας, με εξαιρετικά ανθεκτικές επιστρώσεις μετάλλου, αναβαθμισμένης προστασίας και ύψιστα ποσοστά οπτικής ακρίβειας & απόδοσης. Μπαίνοντας στο website τους διαπίστωσα ότι είναι και πολύ οικονομικές!

Υπάρχουν πολλά ακόμη πλεονεκτήματα για την τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης από τη ΦΙΛΗΣGlass:

• Απόλυτη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου
• Απώθηση κατά 99% της ακτινοβολίας UV
• Αισθητή μείωση θερμοκρασίας μέσα στο αυτοκίνητο
• Μείωση της αντηλιάς
• Οικονομία λόγω μειωμένης χρήσης κλιματιστικού
• Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος
• Διακριτικότητα
• Αισθητική βελτίωση της εμφάνισης του αυτοκινήτου
• Συγκράτηση των σπασμένων κρυστάλλων σε περίπτωση θραύσης

Επιπλέον, στην ΦΙΛΗΣGlass, για τις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου, παρέχεται Εγγύηση εφ' όρου ζωής (διατήρηση χρώματος, κολλητικότητας & ιδιοτήτων) και Βεβαίωση Τοποθέτησης, για να είστε σίγουροι ότι είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές ΚΤΕΟ και τις απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας. Με λίγα λόγια, δε χρειάζεται να ανησυχήσουμε ποτέ αν οι μεμβράνες θα ξεθωριάζουν ή ξεκολλήσουν ή αν είμαστε στα νόμιμα πλαίσια!

Μετά από όλα αυτά, εσείς θα «σκάσετε» από τον ήλιο και αυτό το καλοκαίρι;

Σχετικές ειδήσεις