ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο γρήγορος μπορεί να είναι ένας τυφλός οδηγός στην πίστα του Top Gear;

Πόσο γρήγορος μπορεί να είναι ένας τυφλός οδηγός στην πίστα του Top Gear;
Όταν έχεις θέληση όλα μπορούν να γίνουν

Ο Dr. Amit Patel έχασε την όρασή του το 2013. Κάτι όμως που δεν τον εμπόδισε να κάνει έναν απίστευτο χρόνο στην πίστα του διάσημου βρετανικού περιοδικού και της εκπομπής του!

Του Γιάννη Σκουφή

Όταν έχεις θέληση όλα μπορούν να γίνουν. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Dr. Patel, ο οποίος παρόλο που έχασε την όραση του πριν από μερικά χρόνια συνεχίζει να απολαμβάνει μια από τις μεγαλύτερες του αγάπες: αυτή για την οδήγηση!

Στο βίντεο που ακολουθεί και γυρίστηκε σε συνεργασία με την Toyota (η οποία εισάκουσε την επιθυμία του άτυχου γιατρού) θα τον δείτε να οδηγεί ένα GT 86 (με μερικές μετατροπές) και να τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από πολλούς που έχουν και τις πέντε αισθήσεις τους. Θα δείτε τον Dr. Patel να μιλά για την εμπειρία του όταν έχανε τον έλεγχο και την ένταση που ένιωθε οδηγώντας στο όριο και υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτή Mark Watkins.

Το μυστικό του Patel ήταν η συγκέντρωσή του στις οδηγίες και τις συμβουλές του συνοδηγού του. Μάλιστα η επίδοσή του στην πίστα του Top Gear (σ.σ. βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Dunsfold), που είναι 1 λεπτό και 46,58 δεύτερα είναι η 5η καλύτερη για μη επαγγελματία οδηγό και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των διάσημων που έχουν οδηγήσει κατά καιρούς στα πλαίσια της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις