Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε την Charlize Theron να «κάνει» παντιλίκια (vid)

Newsbomb

Η δημοφιλής πλατφόρμα Netflix ετοιμάζει μία νέα εκπομπή αυτοκινήτου στην οποία μετέχει και η διάσημη ηθοποιός

Του Γιάννη Σκουφή

Η εκπομπή θα ονομάζεται Hyperdrive και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και το τρέιλερ της στο οποίο συμπρωταγωνιστεί και η Charlize Theron. H οποία μπορεί να μην κάνει η ίδια τα drift αλλά το διασκεδάζει ως συνοδηγός και τo απολαμβάνει με όλη της την ψυχή.

Το concept του Hyperdrive είναι ανάλαφρο και έχει ως κεντρικό θέαμα τα drift και τις πλαγιολισθήσεις. Tο πρώτο της επεισόδιο είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 21 Αυγούστου και η συμμετοχή της Charlize Theron, που την έχουμε συνηθίσει τόσο σε ταινίες περιπέτειας όσο και σε κομεντί και θρίλερ, οφείλεται στο πάθος της για τα αυτοκίνητα.

Ο πρώτος κύκλος της εκπομπής αποτελείται από 10 επεισόδια στα οποία 28 ερασιτέχνες οδηγοί θα πιέσουν νέα και παλιότερα σπορ μοντέλα όπως τα Chevrolet C6 Corvette, Nissan S13 Silvia, Lamborghini Huracan, Mercedes-AMG, Nissan 350Z και Mazda RX-7 κ.α. Αξιοσημείωτο είναι πως η ταλαντούχα και πανέμορφη Charlize Theron αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στην ένατη παραγωγή του Fast & Furious που θα προβληθεί στις αίθουσες μέσα στο επόμενο έτος.