Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δεν σας αρέσει η μάσκα των νέων BMW M3 και M4; Κανένα πρόβλημα!

Newsbomb

Η μεγάλη μάσκα των κορυφαίων σπορ εκδόσεων των σειρών 3 και 4 της BMW δεν περνούν απαρατήρητες αλλά δεν είναι και από όλους αποδεκτές. 

Του Γιάννη Σκουφή

Συνήθως όταν παρουσιάζεται ένα νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων οι εξειδικευμένοι βελτιωτές σπεύδουν να παρουσιάσουν πακέτα αεροδυναμικής αναβάθμισης και αύξησης της ισχύος, μικρής ή μεγάλης.

Για τις νέες M3 και M4 τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά μιας και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πακέτα είναι αυτό της γερμανικής Prior Design και αφορά ένα διαφορετικό εμπρός μέρος με άλλη μάσκα.

Και όπως είναι αναμενόμενο η νέα αυτή μάσκα είναι αισθητά πιο μικρή από την τεράστια που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά 7 και χρησιμοποιήθηκε και στα νέα σπορ μοντέλα, τις M3 και M4, προφανώς για να έχουν ένα ακόμα και μάλιστα έντονο στοιχείο αναγνώρισης.

Έτσι λοιπόν όσοι θα έμπαιναν στην διαδικασία να αγοράσουν μια νέα M3 ή M4 μπορούν στη συνέχεια να τους αλλάξουν τη μάσκα και να τις διαφοροποιήσουν από τις στάνταρ με την τεράστια.

Για την ώρα στην Prior Design εξετάζουν διάφορες εκδοχές για την τελική μορφή που θα μπορούσε να έχει η «μικρή» τους μάσκα που θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από το νέο έτος.