FUN TIME

Φανταστικές φωτογραφίες ζώων με τα μικρά τους (pics)

Φανταστικές φωτογραφίες ζώων με τα μικρά τους (pics)
Instagram@soosseli

Από τις πιο ωραίες φωτογραφίες με ζώα που έχετε δει.

Ο Ossi Saarinen είναι ένας νεαρός Φινλανδός φωτογράφος που του αρέσει η φύση. 'Εχει πάθος με την φωτογράφιση ζώων κυρίως μικρών καθώς συχνά παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες συμπεριφορές.

Κατά τα τέλη της άνοιξης, όταν τα ζώα έχουν γεννήσει τα μωρά τους, ο Ossi που γνωρίζει τη φινλανδική άγρια ​​φύση από πρώτο χέρι, αρχίζει να αναζητά διάφορα μέρη όπου πιθανώς ζουν οικογένειες ζώων.

Έχοντας γνώσεις για πολλά από τα ζώα που θέλει να φωτογραφίσει σε συνδυασμό με τη μέχρι τώρα εμπειρία του, ο Ossi καταφέρνει να συλλάβει τις γλυκές και αστείες στιγμές των νεογνών κρατώντας πάντα μια ασφαλή απόσταση και χωρίς να διαταράξει την ηρεμία τους.

Με τη φωτογραφική του μηχανή, έχει απαθανατίσει πολλών ειδών ζώα, όπως αλεπούδες, αρκούδες, κουκουβάγιες, σκίουρους, χήνες, ελάφια, κ.λπ.

Μια τυπική του μέρα ξεκινά πριν από την ανατολή του ήλιου όταν τα ζώα είναι πιο ενεργά. Συνήθως, πηγαίνει στα δάση που είναι κοντά στο σπίτι του και περπατά, ψάχνοντας για τα ζώα ή ξαπλώνει και περιμένει. Όταν η μέρα γίνεται πιο φωτεινή, επιστρέφει στο σπίτι για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το βράδυ.

Προκειμένου να εξασφαλίσει το πλάνο και την πόζα που θέλει, χρειάζεται να παραμείνει ακίνητος σε μια θέση για ώρες.

Ωστόσο, η προσπάθειά του, όπως θα δείτε, αξίζει και με το παραπάνω καθώς οι φωτογραφίες με τα μικρά ζώα είναι πραγματικά εντυπωσιακές.