FUN TIME

Ό,τι πιο τρυφερό έχεις δει: Σκύλος βλέπει το Lion King και κλαίει! (video)

Ό,τι πιο τρυφερό έχεις δει: Σκύλος βλέπει το Lion King και κλαίει! (video)

Η πανέμορφη σκυλίτσα έγινε viral!

Η μικρή Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της ενώ οι ιδιοκτήτες της παρακολουθούσαν το Lion King. Μέχρι εδώ όλα καλά και φυσιολογικά.

Η Λούνα λίγο μετά σηκώθκε και άρχισε να παρακολουθεί στην οθόνη τον Σίμπα να θρηνεί το θάνατο του πατέρα του που κείτεται νεκρός μετά την παγίδα που του έστησε ο Σκαρ και ξαφνικά μαζί με τους ήχους που ακούγονται από την τηλεόραση, το μικρό κουτάβι ξεκινά να κλαίει ξαπλωμένη.

Ο Josh Myers, ιδιοκτήτης της Λούνα δήλωσε πως έπαιζε με τα παιχνίδια της, αλλά σταμάτησε για να δει τη σκηνή. και το αποτέλεσμα αυτού φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο.

Το βίντεο δημοσίευσε ο ίδιος ο Myers στα κοινωνικά δίκτυα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παρακολουθούσαμε το Lion King, ενώ η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της. Αλλά την στιγμή που ο Μουφάσα πεθαίνει, σταμάτησε και γύρισε προς την τηλεόραση για να παρακολουθήσει. Το να τη βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που έχω δει ποτέ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει κάτω όταν είδε τον Σίμπα να κάθεται δίπλα στον πατέρα του. Τεσσάρων μηνών και ήδη δείχνει το πόσο αξιολάτρευτη είναι».

Δείτε το video: