GOSSIP

Μαραβέγιας- Σωτηροπούλου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην νέα κοινή τους φώτο

Μαραβέγιας- Σωτηροπούλου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην νέα κοινή τους φώτο

Η Τόνια και ο Κωστής έριξαν το Instagram

Η σχέση τους μετράει αρκετά χρόνια, όμως εμείς πολύ σπάνια τους βλέπουμε μαζί στα social media σε κοινές φωτογραφίες. Υπάρχουν φορές βέβαια, που θα τους δούμε μαζί και θα μας ενθουσιάσει απίστευτα η εικόνα τους. Και κάτι τέτοιο συνέβη και με τη φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός πριν από κάποιες ώρες στο Instagram account της.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής που κάνουν διακοπές μαζί πόζαραν για μια φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα και αλήθεια μόλις τη δεις θα τρελαθείς. Δεν έχεις δει ξανά πιο ωραία φωτογραφία τους και κρίμα που δεν υπάρχει σε σταθερό post για να μπορούμε να κάνουμε like ξανά και ξανά. Το διάσημο αυτό ζευγάρι προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και μέχρι τώρα τα καταφέρνει μια χαρά, αφού είναι ελάχιστες οι φορές που ο φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί.

Στα social media επίσης οι φορές που τους βλέπουμε μαζί είναι μετρημένες στα δάχτυλα, όμως δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε έστω και αυτή τη μία φορά. Πόσο μάλλον όταν είναι μια τόσο ρομαντική και όμορφη στιγμή με θέα το υπέροχο και φανταστικό ηλιοβασίλεμα.

Δες τη νέα φωτογραφία της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια.