GOSSIP

Γνωστή ηθοποιός χώρισε λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε

Γνωστή ηθοποιός χώρισε λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε

Τον Ιανουάριο έγινε η πρόταση γάμου και μόλις μάθαμε πως το ζευγάρι χώρισε.

Η Sienna Miller και ο αρραβωνιαστικός της Lucas Zwirner χώρισαν, όπως αναφέρει αποκλειστικά η Page Six της New York Post.

Πηγή από το περιβάλλον της Miller αναφέρει πως η απόφαση για διάλυση του αρραβώνα και του δεσμού ήταν της ηθοποιού κι όχι του κατά 9 χρόνια μικρότερου αγαπημένου της.

Ο Zwirner φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην ξανθιά καλλονή στις αρχές Ιανουαρίου στη διάρκεια του Sundance Film Festival όπου η Miller πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Wander Darkly» κι εκεί είχαμε δει και το μονόπετρο το οποίο η Miller φορούσε μέχρι και τον Ιούλιο.

Το ζευγάρι που ήταν ένα χρόνο μαζί ποτέ δεν επιβεβαίωσε τον αρραβώνα και σου θυμίζουμε πως 38χρονη Miller έχει αρραβωνιαστεί δύο φορές στο παρελθόν, μία με τον Jude Law και μία με τον ηθοποιό Tom Sturridge με τον οποίο απέκτησε και μια κόρη. Ο Zwirner είναι μόνο 29 ετών και ο πατέρας του έχει μια γκαλερί τέχνης. Η Siena είχε εμφανιστεί δημόσια με τον πάλαι ποτέ αρραβωνιαστικό της στον γάμο της Ellie Goulding και σε ένα pre-Met Gala πάρτι, μέσα στο 2019.