GOSSIP

Τάμτα: «Θεωρώ ότι έχω ζήσει τρεις ζωές»

Τάμτα: «Θεωρώ ότι έχω ζήσει τρεις ζωές»

Για τη σχέση της με τη μόδα, τα παιδικά της χρόνια αλλά και την αντίδραση των φίλων και συμμαθητών της όταν πληροφορήθηκαν για την εγκυμοσύνη της μίλησε η Τάμτα στον Αντώνη Τσαπατάκη στο πλαίσιο του Σημείου Συνάντησης.

Η Τάμτα μιλώντας για την μεγάλη της τρέλα που δεν είναι άλλη από τα ρούχα και το ιδιαίτερο στιλ της, αποκάλυψε:

«Έχω μια τρέλα από μικρή γιατί έραβε η μαμά μου. Υπήρξε περίοδος στη ζωή μας που επιβιώναμε με αυτά που έραβε η μαμά μου για τους ανθρώπους κι έβγαζε λεφτά για να τρώμε, οπότε όλα μου τα παιδικά χρόνια, θυμάμαι τη μαμά μου να έχει κάτω απλωμένα τα ρέλια να κόβει, να ράβει και τα λοιπά. Οπότε μάλλον αυτό το έχω πάρει από τη μαμά μου.

Γενικά της μαμάς μου, δεν της άρεσε να είναι ίδια με τις υπόλοιπες. Ας πούμε στο νηπιαγωγείο είχαμε κάθε Χριστούγεννα μικρές παραστάσεις με ποιήματα και τραγούδια κι έλεγαν ας πούμε τα κορίτσια να φοράνε άσπρη μπλούζα και μπλε φούστα, η μαμά μου δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει έτσι. Είχε αυτή την τρέλα, ήταν δημιουργική, βέβαια εμένα είναι και η δουλειά μου», είπε και συνέχισε μιλώντας για το γάμο που έκανε σε μικρή ηλικία.

«Θεωρώ ότι έχω ζήσει τρεις ζωές, η παιδική ηλικία μου, μετά ο γάμος και ο ερχομός της κόρης μου και τέλος, η ζωή μου εδώ. Όταν γέννησα, ήρθαν τα παιδιά από το σχολείο, μετά το μάθημα, έξω από το παράθυρο για να με δουν. Τώρα αν αυτό συνέβαινε σε ένα κορίτσι… είναι πάρα πολύ δύσκολο να δώσεις συμβουλή. Πολλές φορές με ρωτάνε αλλά είναι δύσκολο, γατί είναι απόφαση ζωής, σίγουρα οι γονείς πρέπει να σταθούν στο πλευρό τους», είπε μεταξύ άλλων.

Δες την εξομολόγηση της στο βίντεο που ακολουθεί